Concert E-an-na în Oldies Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Despre

E-an-na cântă în Oldies Sibiu miercuri, 30 noiembrie!
Bilet întreg: 50 lei
Bilet studenți/elevi: 25 lei
Open doors: 20:00
Concert: 21:00â

Persoanele care achiziționează bilet redus trebuie să prezinte la intrare o legitimație de student sau un carnet de elev.
Minorii au acces doar dacă sunt însoțiți de un părinte sau un tutore legal.

***
Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Din 2020 trupa se decide să spargă barierele muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

Pe MLR se află și cântecul Malere, piesa cu care formația s-a înscris în Selecția Națională Eurovision 2022 și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor. Piesa este o colaborare cu Bogdan De la Vâlcea, o combinație de folk, metal și manele, cu o linie melodică catchy şi cu versuri care te atrag. Este melodia care chiar nu „îți iese din cap" odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că piesa a devenit virală pe Youtube-ul și Spotify-ul românesc.

Sursa