Drumeție pentru cei mici la căsuțele animalelor din Țara Colibelor

Drumeție pentru cei mici la căsuțele animalelor din Țara Colibelor

În jurul Sibiului

Gazdă:

Dealul Secături, Râu Sadului 550400, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Dragă drumeț,
Călătorește alaturi de copilul tău în minunatul tărâm al Țării Colibelor și află-i frumoasa poveste alături de Nico! Hai să exploram împreună aceste locuri, poposind la coliba bunicuței Maria, unde ne vom bucura de toate animalutele din ogradă, dar și de un prânz ciobănesc foarte gustos!

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Sâmbătă, 01.06.24, de la ora 9.00 din Sibiu, parcarea Kaufland Shopping City Selimbar cu mașinile personale spre localitatea Râu Sadului.

INFORMAȚII TRASEU
Nivel: mediu
Diferență de nivel: 400 m
Durata și distanță : 4 h de mers, aproximativ 6-7 km.
Masa de prânz se va lua sus la coliba bunicuței Maria, iar prețul acesteia se vă plati separat de prețul biletului, odată ajunși la coliba, direct bunicuței.
Masa de prânz include mâncare cu specific tradițional: brânză cu mămăligă și cărniță, murături, gogoși și tărie din zonă, apă, sirop și cafea. Totodată acest prânz servit în sânul comunității din Tara Colibelor, îi încurajează pe localnici să își poată păstra obiceiurile, tradițiile și îi ajută la dezvoltarea turismului comunei Rău Sadului.
Cine se va înscrie în acest program vă face și o rezervare ferma pentru masa de prânz cel târziu cu doua zile înaintea evenimentului la 0742667196.

ECHIPAMENT NECESAR
tricouri, șosete și pantaloni de schimb, bocanci de munte cu gleznă înalta, pelerină de ploaie, geacă și pantaloni impermeabili, bețe de hiking (recomandat), șapcă pentru protecție solară, fluier, sticlă cu apă min 1 litru, gustare pe parcursul traseului.

COSTURI
70 lei/ adult si 30 lei/copil participarea la drumeție.
Limita de vârstă este de 5 ani. Se pot face și excepții de la caz la caz în funcție de condiția fizică a celui mic.
Opțional: Prânz ciobănesc la coliba bunicuței Maria – 65 lei adult, 35 lei copil

GHID
Nicoleta Ocneriu - ghid montan

Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

sursa