Guitar Meeting 2021


Data și ora:
Gazdă:

Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Muzica ne unește din nou la #GuitarMeeting în Sibiu, între 17-19 septembrie 2021, la Muzeul ASTRA din Sibiu! 

După un an în care mulți dintre voi v-ați împrietenit și mai bine cu chitara, meritați un weekend întreg în care să valorificați tot ce ați învățat. Scena e a voastră, iar atenția noastră pe voi!
Abia așteptăm să adunăm din nou chitariști cât vedem cu ochii!

——  𝐈𝐍𝐒𝐂𝐑𝐈𝐄𝐑𝐈 𝐂𝐇𝐈𝐓𝐀𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈 ——
Înscrierea chitariștilor individuali și a grupurilor se face completând formularul din 𝗔𝗣𝗟𝗜𝗖𝗔𝗧𝗜𝗔 𝗠𝗢𝗕𝗜𝗟𝗔 Pune mâna pe chitară, ce se poate descărca gratuit de pe Google Play sau App Store: punemanapechitara.app.link/instaleaza

Nu uitați să vă achiziționați un pachet de acces de pe bit.ly/BileteGM2021: Standard, Gold sau Diamond. Fiecare tip de bilet asigură intrare în locație în toate cele 3 zile, dar și câte un kit cu tot felul de surprize personalizate: brățară, pană, tricou, hanorac etc.


——  𝐏𝐋𝐀𝐘𝐋𝐈𝐒𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟏 ——
Anul acesta, playlist-ul Concertului Manifest numără 17 piese folk-rock, pe care chitariștii participanți le vor cânta în același timp și în același loc, în duet cu artiștii invitați:
 • Bucovina
 • Cargo
 •  Mircea Vintilă
 • Trooper
  + alți artiști pe care îi veți descoperi direct la eveniment.


—— 𝐀𝐂𝐂𝐄𝐒 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂 𝐋𝐀𝐑𝐆 ——
Publicul larg și însoțitorii chitariștilor vor avea acces în locație prin achiziționarea în ziua evenimentului a unui bilet de acces în Muzeul Astra.
Prin acest bilet veți avea acces liber la concertele Bucovina, Cargo și alte trupe, activități faine, proiecții de filme, zone de relaxare în natură și mai ales de vibe-ul de festival de care tuturor ne-a fost tare dor.

Limitări ale accesului:
Accesul la Guitar Meeting va fi condiționat de normele în vigoare între 17-19 septembrie. Nu știm care sunt limitările de atunci, dar știm în schimb care sunt regulile impuse acum. Vă sugerăm să le citiți cu mare atenție, pentru a știi exact în ce situație vă aflați.
Participarea este permisă doar persoanelor care:
 1.  Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (pentru a vă ușura accesul la festival, recomandăm să descărcați certificatul dumneavoastră de vaccinare, printr-o simplă generare de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/);
 2.  Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE);
 3. Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE) ;
 4. Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
 5. Minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.
________________

Eveniment organizat de Asociația Culturală PLAY.
Co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu / AFCN
Parteneri instituționali: Consiliul Județean Sibiu / Muzeul Astra

Parteneri:
GLS / Marquardt / Unimat / Promenada Sibiu / Easy Industry / Tinero

Parteneri Media:
Rock FM / Sibiu City App / Zile și Nopți / Tribuna