GUNOIERUL - o comedie de 5 stele


Data și ora:
Bilete:
50 lei/ Persoană
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Avem bucuria să vă invităm în 20 martie,ora 20:00, la o comedie senzațională care îi are în prim plan pe doi actori cu activitate prolifică pe scenele din București.
Daniel Hara joacă în nenumărate spectacole la Teatrul Național București și la Teatrul Dramaturgilor Români.
Pe Pavel Bârsan cu siguranță l-ați remarcat în serialele de comedie “Mondenii” și “Atletica Textila”.
Luni seară, în 20 martie, la Atrium Café, cei doi actori vor face echipă cu Andrada Grosu, cunoscută publicului sibian din spectacolele BIS Teatru.
Prilejul perfect pentru o seară memorabilă la Atrium Café.
Spune-mi ce arunci la gunoi ca să îți spun cine ești – proverb nou.
La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.
GUNOIERUL - o comedie de 5 stele
de Mimi Brănescu
cu:
Daniel Hara
Pavel Bârsan
Andrada Grosu
Luni, 20 martie 2023, ora 20:00
Un eveniment recomandat de BIS Teatru
Preț bilet – 50 lei
Rezervări la nr. 0723287486
IMPORTANT - Pentru buna desfașurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19:40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru aputea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.