Îmbătrânirea activă și sănătoasă

Îmbătrânirea activă și sănătoasă

Prezentare, Întâlnire

Gazdă:


Str. Oţelarilor 48, Sibiu, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

Asociatia Transilvania Vitalis, în parteneriat cu asociația Centrul Bucuriei organizează sesiunea de informare intitulată „Îmbătrânirea activă și sănătoasă”, care are ca scop îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor.
Sesiunea de informare deschide proiectul cu titlul „ Bucuria Bunicilor“ finanțat de Fundatia Regala Margareta a Romaniei prin programul Fondul pentru Varstnici.
Evenimentul va avea loc miercuri, începând cu ora 11:00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Coșbuc nr. 15, Sibiu.
Agenda sesiunii vizează aspecte importante precum îngrijirea specială, nevoia de activitate fizică și mentală, oportunități de implicare în viața comunității și alte subiecte relevante pentru vârstnici. Evenimentul face parte din proiectul „Bucuria Bunicilor”, care vine în sprijinul seniorilor afectați de singurătate, imobilitate fizică, stare de sănătate precară, sărăcie sau excluziune socială.
Asociațiile Transilvania Vitalis și Centrul Bucuriei își propun să promoveze îmbătrânirea activă și sănătoasă, pentru a asigura o viață mai bună pentru vârstnici și să crească calitatea vieții prin realizarea de activități sociale și educaționale alături de tânăra generație.
Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați la adresa de e-mail: centrulbucuriei@gmail.com sau accesând linkul https://shorturl.at/hozDL.
Evenimentul este gratuit și este deschis tuturor celor interesați de îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor.