VaccinART: „Născut în 2000” (spectacol de teatru)


Data și ora:
Bilete:
Intrarea liberă
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

VACCINART este o campanie de conștientizare a beneficiilor vaccinării împotriva Sars Cov 2, în care sunt implicați tineri artiști sibieni.
În cadrul campaniei organizăm TREI EVENIMENTE în aer liber, în TREI SPAȚII DIFERITE din Sibiu.
Primul eveniment va avea loc în 31 iulie, la Grădina BIS, un hub cultural îndrăgit de sibieni.
Născut în 2000, spectacol de teatru. 
Cu: Andrada Grosu, Aneea Axentea, Alexandra Roatiș, Shama Leah/ Scenariul & regia: Bogdan Sărătean/ Scenografie & light design: Alexandra Budianu/ Sound design: Alex Ciubăr/ Asistente de proiect: Oana Șchiau, Flavia Ranf.
Accesul la cele trei evenimente din cadrul campaniei VACCINART e liber, pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute (exclusiv prin SMS) la numărul de telefon 0737013997 SAU prin email la adresa rezervari.bisteatru@gmail.com. Accesul la evenimente e condiționat de respectarea legislației în vigoare în privința restricțiilor sanitare la momentul respectiv.
VACCINART este o campanie de conștientizare a beneficiilor vaccinării anti SarsCov2, implementată de Asociația INTERAKT ARTS.
Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Comunitară și de Tineret și de Consiliul Județean Sibiu.
Partener: BIS Teatru. 
ȘTIAȚI CĂ artiștii independenți au fost printre categoriile puternic afectate de restricțiile impuse de autorități din martie 2020 și până în prezent.
Veniturile acestor artiști depind de cele mai multe ori de încasările din bilete, și sunt condiționate de reprezentațiile care au loc “pe viu”.
Din martie 2020, tinerii artiști fără angajamente la instituțiile de stat s-au trezit în imposibilitatea de a-și desfășura activitățile care le asigurau în mod normal traiul de zi cu zi.

Fotografii