Krampus (2015)


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:

Cinema Arta, Piața Aurel Vlaicu 11, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Krampus (2015)

Producţie Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncţională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) îşi pierde interesul şi refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care îşi pierd spiritul de sărbătoare dezlănţuie furia lui Krampus, o forţă demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viaţă şi îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanşând un adevărat război pentru supravieţuire.

Distribuţia e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen şi Krista Stadler.

Krampus şi subalternii săi fioroşi sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor Weta Workshop şi Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings şi The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

Fotografii