SHAZ- Live Band @ImperiumLive


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu
Organizator:

Despre

Vineri, 24 iunie 2022, f̶o̶r̶m̶a̶ț̶i̶a̶ ̶v̶o̶c̶a̶l̶-̶i̶n̶s̶t̶r̶u̶m̶e̶n̶t̶a̶l̶ă̶ ̶S̶H̶A̶Z̶ ̶d̶i̶n̶ ̶B̶u̶c̶u̶r̶e̶ș̶t̶i̶ ̶v̶ă̶ ̶v̶a̶ ̶î̶n̶c̶â̶n̶t̶a̶ ̶c̶u̶ ̶r̶i̶t̶m̶u̶r̶i̶ ̶a̶l̶e̶ ̶r̶e̶n̶u̶m̶i̶t̶e̶l̶o̶r̶ ̶ș̶l̶a̶g̶ă̶r̶e̶ ...deci, trei ore nu stă nimeni jos. Asta e regula.

SHAZ înseamnă Alex, Horia și Ștefan, trei tineri muzicieni, talente emergente ale industriei de entertaining, care nu au câștigat niciun talent-show sau concurs de cântat și de fapt nici prea tineri și nici foarte muzicieni nu sunt neapărat, dar îți promit că vei asculta niște chestii la limita dintre stand-up comedy și concert rock. Pentru prima oară în Sibiu (posibil și ultima, în funcție de cum se comportă... asta noi decidem).

Acces: Pe seară, 5-6-7-8, vedeți voi / Show memorabil, unic, nemaiîntâlnit: 9:30 PM, fix

Trupa zice că ține la sănătatea voastră, așa că prețul biletului este aproape cât un pachet de țigări. Pentru cine nu știe cât costă un pachet (bravo lui) să întrebe un prieten sau să se uite pe afișul atașat. Biletele puteau fi cumpărate online de pe iatichet/bilet/loc.ro și alte platforme internaționale de ticketing dar s-au epuizat rapid, așa că se găsesc doar la intrare.

Parcarea este gratuită. Dacă găsiți loc pe stradă. Și nu plătiți la parcometru sau Primărie. Dar recomandăm să veniți fără auto, deoarece cu cât consumați voi mai mult, cu atât sună și ei mai bine.

Pentru rezervări (căci, nu-i așa, dintre miile de doritori e posibil să nu prindă toți loc) sunați cu încredere la numărul de telefon 0745044955, unde și noi vom fi consternați de unde știe atât de multe lume de ăștia și ne-ați descărcat telefonul la primele ore ale dimineții.

Puteți vedea cum se dau în stambă aici: https://www.youtube.com/SHAZOficial
Le puteți cere prietenia sau da inimioare aici: https://www.facebook.com/shaz.oficial
Și puteți citi povești cu veridicitate îndoielnică despre ei aici: https://bit.ly/SHAZ_epk

Vă așteptăm cu cel mai mare drag, cu cele mai yummy preparate și, evident, cu cea mai bună bere la găleată din oraș!