Sibiu Classic Rally


Data și ora:
Gazdă:
Sibiu, Piata mare

Despre

Dragi iubitori ai autoturismelor de epocă, filiala Sibiu a RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA are plăcerea de a va invita in perioada 30.09 - 01.10.2022 la „SIBIU CLASSIC RALLY”, o competiție dedicata posesorilor de vehicule clasice, virusați de pasiunea lor. Traseul cursei ii va purta pe concurenți pe drumurile din jud. Sibiu, unde vor descoperii pe lângă peisajele încântătoare, un patrimoniu cultural dar si gastronomic foarte bogat.
Vineri 30 Septembrie automobilele vor parcurge un traseu de 58 km. Startul se va da la ora 11:00 din Piața Mare din Sibiu. Participanții vor parcurge traseul Apoldu de Sus – Calnic , bucla fiind încheiată in Sibiu, in jurul orei 17:00.
In cea de-a 2-a zi a evenimentului,  traseul va număra 98 km. De aceasta data startul va avea loc la ora 9:30, traseul fiind  Piața Mare Sibiu – Axente Sever – Valea Viilor iar la ora 17:30 participanții vor sosii tot in Piața Mare din Sibiu, unde vor fi prezentate mașinile participante.
Toate autovehiculele participante la acest eveniment precum si alte vehicule istorice aparținând membrilor clubului Retromobil Romania  vor putea fi admirate pana la ora 20:00, in Piața Mare din Sibiu in cadrul expoziție statice de mașini de epocă, denumita generic „Retroparada Toamnei”
Va așteptăm așadar cu mic cu mare sa vedeți aceste bijuterii colorate pe 4 roti!

Fotografii