TÂRGUL DE JUCĂRII, ediția a XV-a

Atelier  |  Pentru copii  |  Târg

Data și ora:
Gazdă:
Etno Tehno Parc, Muzeul în aer liber
Organizator:

Despre

     Luna iunie începe cu noi, cu Târgul de Jucării 🧸🧩, la Muzeul ASTRA! Am pregătit pentru fiecare copil, mic și mare, multe activități inedite și surprize😊.

     ℹ️Timp de 5 zile (28 mai – 1 iunie 2022) puteți experimenta și desluși, alături de meșterii noștri populari veniți din diferite colțuri ale țării, tainele confecționării jucăriilor de altădată, prin intermediul atelierelor de confecționat moriști, pictură pe șevalet, diafilmele copilăriei, hârtie manuală, decorat turtă dulce, olărit, pictură ceramică, confecționat păpuși, ateliere de colaj - Treasure hunt în natură.
     Vom avea activități și pentru familii (quiz-uri și vânători de comori), trasee prin pădure, în Cursa cu obstacole a lui Creangă, campionate de jocuri de cărți pe echipe, ateliere de storytelling marca Usborne, jocuri și activități cu specific Taekwon-do, iar MindSpot invită la joacă, atât părinții, cât și copiii.
     Învățăm cum să ne pregătim pentru Prima drumeție și ne delectăm cu spectacole de teatru interactiv – Cearta personajelor celebre, teatru de magie și spectacole muzicale – Copilăria Compozitorilor.
     La sfârșitul fiecărei zile, se va organiza o tombolă cu premii 🏆.

Participarea la ateliere se face în baza biletului/ abonamentului de intrare în muzeu 🎫.

În ziua de 1 iunie (Ziua copilului), accesul în Muzeul în aer liber este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 14 ani 🆓.

Fotografii