The Brunch Affair în Hosman

Eveniment gastronomic  |  În jurul Sibiului

Data și ora:
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

You want the perfect Affair? See you next Saturday.
The Brunch Affair deschide seria de evenimente al căror concept unic promite o experiență de neuitat.
Planmyevent și Restaurant Pasaj plasează, în decorul idilic al Cetății Hosman, o poveste plină de muzică, momente artistice și elemente surpriză. Identitate, savoare și efervescență.
Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele pe care echipa Restaurantului Pasaj le adaugă în fiecare preparat atent ales.

Tocmai de aceea tot ce gătim și maniera în care o facem, trebuie să te trezească la viață, căci fiecare ingredient încorporează, la rândul său, o experiență autentică, insuflată de producătorii din zona Sibiului, de solul din care-a răsărit sau cu ale căror roade s-a hrănit.
Tabloul nu ar fi complet fără prieteni în jurul mesei și fără măiestria bucătarului. Astfel, soul food atinge, prin definiție, excelența.

Vă așteptăm pe data de 12.06.2021 începând cu ora 14:00 in Hosman, îmbrăcați lejeri și pregătiți de o experiență inedită!

Costul biletului este de 120 lei/persoana. In pretul biletului este inclus un Voucher de 60 lei pentru consumatie.


Avem cea mai bună mâncare, cele mai bune cocktailuri și cea mai frumoasă atmosferă!
Meniul se regăsește atașat in eveniment.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.