Workshop interactiv pentru gestionarea emotiilor coplesitoare

Workshop interactiv pentru gestionarea emotiilor coplesitoare


Gazdă:


str. Ocnei, 25, Sibiu, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Furie. Frica. Anxietate. Tristete profunda. Ce faci cu aceste emotii atunci cand apar si simti ca te sufoca, cand simti ca nu mai poti, ca eprea mult si nu stii ce sa faci? Le ingropi prin diverse metode undeva in interior, spunandu-ti ca timpul le va vindeca pe toate in cele din urma? E adevarat, are si timpul contributia lui pretioasa, dar doar daca-l ajuti si tu. Stiu pentru ca am trecut prin asta de atatea ori si nu a fost usor deloc, uneori chiar cumplit, dar vestea buna este ca exista modalitati care sa te ajute sa iti fie mai usor. 

Daca tot ce ai incercat pana acum pentru a te elibera de inclestarea emotiilor puternice nu a functionat, practicile, exercitiile si sfaturile pe care le vei invata in workshop te vor ajuta sa te simti in sfarsit mai usoara, eliberata si calma. Sunt tehnici in care cred pentru ca le-am testat pe pielea mea si datorita lor astazi pot sta cu fiecare emotie in parte, oricat de coplesitoare ar fi. 

Vino alaturi de mine in al treilea workshop din seria interactiva Descopera-te pentru a afla metodele mele de gestionare a emotiilor ingropate. Asa cum te-am obisnuit, workshop-ul este unul exclusivist, iar orele pe care le vom petrece impreuna vor fi foarte speciale, pentru ca ne vom hrani cu energia grupului si vom descoperi impreuna cat de puternice sunt resursele interioare pe care le avem.

Vino alaturi de mine si alte femei fantastice, ca tine! 
SIBIU: 10 iunie, ora 18:00, AM PM COFFEE & MORE, strada Ocnei, nr. 25 
ATENTIE! Doar 15 locuri disponibile pentru workshop-ul din Sibiu