Primăria Sibiu distribuie pachete cu produse alimentare către persoanele defavorizate

13 Ianuarie, 10:23
Comunicat de presă

 Direcția de Asistență Socială Sibiu a finalizat distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele defavorizate din municipiul Sibiu, de pe listele inițiale. Pachetele sunt primite prin proiectul „Acordarea de pachete cu produse alimentare în cadrul POAD 2019-2021”, proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European. 
 
Fiecare pachet conține următoarele produse: făină de grâu - 5 kg, mălai - 4 kg, paste făinoase – 2 pungi (400gr), ulei - 4 l., zahăr – 2 kg, orez – 4 kg, conservă carne de vită – 5 cutii, conservă carne de porc – 3 cutii, conservă pateu de ficat de porc – 5 cutii, compot de fructe – 2 borcane, gem de fructe – 1 borcan, gem de fructe dietetic – 1 borcan. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton cu o greutate de aproximativ 25 kg. 
 
Pentru Municipiul Sibiu s-au primit un număr total de 883 de astfel de pachete, în prima etapă fiind distribuite 508. 
 
Astfel, pentru distribuirea stocurilor rămase (375 de pachete), s-a întocmit o listă suplimentară cu beneficiari, conform prevederilor legii. Aceasta cuprinde copiii cu handicap grav și accentuat cu domiciliul /reședința în municipiul Sibiu, persoanele care locuiesc în așezările informale precum și persoanele/familiile ce se află în sărăcie severă și nu beneficiază de venit minim garantat și alocație pentru susținerea familiei, aflați în evidențele Direcției de Asistență Socială Sibiu. 
 
!!! Beneficiarii vor fi anunțați telefonic data la care trebuie să se prezinte pentru a ridica aceste pachete.Odată stabilită data, aceștia se pot prezenta la sediul Cantinei Municipiului Sibiu, str. Calea Gușteriței, nr.22, în ziua în care au fost programați cu următoarele documente: cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie, certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani și certificatul de încadrare a copilului într-un grad de handicap, în original. 

Primăria Sibiu

Alte Știri

Bicicletele Sibiu Bike City se întorc în teren, odată cu primăvara

Comunicat de presă

Drum nou între str. Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii

Comunicat de presă

Lucrări la rețeaua de gaz pe str. E.A. Bielz

Comunicat de presă