Se primesc cereri de ocupare a domeniului public pentru vânzarea de produse dedicate Zilei Îndrăgostiților, 1 și 8 martie

3 Februarie, 12:43
Comunicat de presă

 Comercianții interesați să ocupe un loc pe domeniul public pentru a vinde produse specifice zilelor de 24 februarie, 1 și 8 martie, pot depune cereri la Serviciul 
 de Administrare a Domeniului Public. La fel ca în anii anteriori, fiecare comerciant poate depune cerere pentru un singur stand. 
 
Primul pas este programarea online  https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx. Pentru amplasarea unui stand în preajma Zilei Îndrăgostiților, programările se vor putea face în zilele de 6 și 7 februarie, iar pentru sărbătorile din martie în perioada 13 - 17 februarie. Ulterior, la data și ora programate, comerciantul este așteptat la ghișeul Serviciului public amintit pentru a îndeplini formalitățile și pentru a-și alege locația dorită. 
 
Comercializarea produselor specifice Zilei Îndrăgostiților se va face în perioada 10 - 14 februarie în 35 de locații de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și altele 35 în zonele de cartiere: Calea Gușteriței  - 2 locații, Broscărie - 3 locații, V. Aaron - 2 locații, B-dul M. Viteazu - 6 locații, Cireșica - 4 locații, V. Aurie - 3 locații, Ștrand - 4 locații, Turnișor - 3 locații, Terezian - 3 locații, Gară Piața 1 Decembrie 1918 - 5 locații. 
 
Produsele specifice zilelor de 1 și 8 martie se vor comercializa în intervalul 24 februarie- 8 martie în cele 35 de locații din cartiere, la care se adaugă 100 de standuri pe bulevardul Nicolae Bălcescu și alte 10 în fața magazinului Dumbrava. 
 
 

Primăria Sibiu

Alte Știri

Prima campanie de dezinsecție la țânțari din acest an pe domeniul public al municipiului Sibiu

Comunicat de presă

Reamintim: Sibiu Bike City + Festivalul Internațional de Teatru Sibiu = FITS pe 2 roți

Comunicat de presă

1 iunie – locul de joacă nou de pe str. Lungă se deschide pentru bucuria celor mici

Comunicat de presă