🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE

🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE


Gerul a pus stăpânire pe oraș în ultima perioadă, iar pe lângă asta, ianuarie a presărat deasupra Sibiului atât fulgi de nea, cât și noi afaceri proaspăt deschise sau altele redeschise.

Este momentul perfect să te refugiezi undeva călduros, să scapi de frigul înțepător de afară. Dacă tot cauți astfel de locuri, poți merge în cele mai noi locații din oraș, pe care te invităm să le descoperi chiar acum: 

💆‍♀️ Nepali Spa (redeschidere)

Nepali Spa se redeschide la data de 1 februarie, ocazie cu care organizăm un giveaway special pentru voi! Nepali Spa oferă cadou un masaj nepalez cu pietre fierbinți unui norocos. Concursul are loc pe pagina noastră de Facebook, unde vă invităm să intrați chiar acum și să aflați cum puteți participa.

Salonul se află pe str. Bâlea, nr. 2 unde, în aceeași atmosferă relaxantă și plină de răsfăț, 3 noi maseuri profesioniști sunt gata să vă ofere cea mai plăcută experiență a masajului nepalez.

Aici veți regăsi atât masajul terapeutic, masajul diferitelor părți ale corpului, cum ar fi picioare, față, cap, umeri etc., cât și masaj thailandez, suedez sau cu pietre fierbinți. Toate sunt realizate urmând tehnici nepaleze, ceea ce diferențiază Nepali Spa de orice altă experiență pe care ați avut-o până acum.

Sursă foto: Nepali Spa
PARTICIPĂ AICI Vezi pagina Nepali Spa

🎮 Light it up

Dacă nu mai știi ce activități să faci în timpul liber, atunci îți propunem să îți suni câțiva prieteni și să testați noua sală de jocuri din Sibiu, ori rezerv-o pentru cineva drag. Aici vei avea inclusiv posibilitatea de a testa ochelari VR și de a călători în timp și spațiu prin intermediul realității virtuale.

Light It Up s-a deschis recent pe strada George Coșbuc nr. 6 și te așteaptă să-ți ofere o experiență nouă și distractivă, care sigur îți va anima zilele, inclusiv pe cele mai mohorâte.

Sursa foto: lightitup.sibiu
Vezi pagina Light it up

🥡 New Yorker Noodles

Mâncarea în stil asiatic este din ce în ce mai populară și nu este de mirare, fiindcă e gustoasă, consistentă și diferită de preparatele cu care suntem obișnuiți. Pentru că aceste mâncăruri sunt tot mai iubite, restaurantele ce o servesc sunt și ele tot mai multe.

New Yorker Noodles, ce s-a deschis recent în Sibiu, livrează în regim takeaway și vine cu un meniu consistent de preparate clasice, cum ar fi pachețele de primăvară sau rețete tradiționale cu pui, vită sau creveți prăjiți, toate servite alături de noodels sau orez și sosuri gustoase - dulci, acrișoare sau picante.

Sursa foto: New Yorker Noodles, Tazz
Vezi pagina New Yorker Noodles

🥙 Istanbul Kebab

Dacă ți s-a făcut foame și ai poftă de ceva gustos și sățios, atunci te poți opri la Istanbul Kebab, deschis recent pe strada Paltinului nr. 16., ce vine cu un meniu diversificat. Poți alege între diferite tipuri de kebab, shaorma, salate sau meniuri cu aripioare și crispy de pui, alături de sosul preferat.

Partea cea mai bună este că e disponibil și la livrare, așa că îți poți face de cap cu ceva din meniul lor chiar din confortul casei sau de la birou.

Sursa foto: Tazz
Vezi pagina Istanbul Kebab

📱 Kamalion

Promenada Mall a mai făcut loc unui nou magazin în incinta sa, la etajul 1. Dacă simți că telefonul tău are nevoie de o „personalizare”, sigur aici găsești exact ce ai nevoie.

Este vorba despre magazinul cu accesorii pentru telefoane Kamalion, unde poți alege din diversitatea de huse de protecție, PopSocket-uri, căști, baterii externe, curele pentru smartwatch-uri și multe altele.

Sursa foto: Promenada Sibiu
Vezi pagina Kamalion - Promenada Mall

Foto cover: visit.sibiu

Alte sugestii

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE