­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE

­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE


Sezonul rece se apropie de final, dar înainte de a pleca, iarna ne mai lasă câteva afaceri nou deschise la Sibiu în luna februarie. 

Iar pentru c─â vremea devine din ce ├«n ce mai pl─âcut─â, profit─â de moment ╚Öi mergi la o scurt─â plimbare prin ora╚Ö. Noi ╚Ťi-am preg─âtit lista, iar tot ce ├«╚Ťi r─âm├óne de f─âcut, e s─â ie╚Öi la aer ╚Öi s─â descoperi toate nout─â╚Ťile!┬á

ÔśĽ Mahalo Coffee & Pastry

Ce zici de o pauz─â de cafea ├«n Pia╚Ťa Habermann? Dac─â ├«╚Ťi sur├óde ideea, afl─â c─â Mahalo este cea mai nou─â cafenea din ora╚Ö.

Prim─âvara bate deja la u╚Ö─â, iar atmosfera de la Mahalo te va ajuta s─â intri rapid ├«ntr-o stare bun─â, deoarece tematica Hawaian─â te va duce imediat cu g├óndul la zile ├«nsorite. ├Än plus, o cea╚Öc─â de cafea, al─âturi de un produs de patiserie proasp─ât ╚Öi pufos, este combina╚Ťia ideal─â pentru orice zi.
Vezi pagina Mahalo Coffee & Pastry

­čąÇ Immortal Flowers

În luna iubirii, la Sibiu și-a găsit loc o nouă florărie, chiar în centrul istoric al orașului, pe strada Ocnei nr. 11, lângă Podul Minciunilor.   

Immortal Flowers vine cu un concept nou, unde vei g─âsi buchete ╚Öi aranjamente florale inedite, realizate din flori uscate. Fie c─â vorbim despre decora╚Ťiuni pentru s─âli de evenimente sau pentru propria locuin╚Ť─â, aceste aranjamente care d─âinuie ├«n timp vor conferi oric─ârui spa╚Ťiu un aer elegant ╚Öi sofisticat.

Sursa foto: Immortal Flowers
Vezi pagina Immortal Flowers

­čĆÄ´ŞĆ Venom Karting

Iubitori de motorsport, vitez─â ╚Öi aventur─â, ciuli╚Ťi bine urechile! La Sibiu s-a deschis Venom Karting, care v─â propune o experien╚Ť─â 100% distractiv─â, ├«ntr-un spa╚Ťiu indoor.

Aici, tehnologia se ├«mbin─â cu ecologia, karturile fiind electrice ╚Öi eco-friendly. Sigur ve╚Ťi vrea s─â le ├«ncerca╚Ťi! ├Än plus, turele se realizeaz─â pe o pist─â dotat─â cu echipamente moderne.

Venom Karting se afl─â pe strada ╚śtefan cel Mare nr. 196 ╚Öi te a╚Öteapt─â s─â te distrezi ├«mpreun─â cu prietenii sau colegii.
Vezi pagina Venom Karting

­čĆő´ŞĆÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ MUR Fitness

O nou─â sal─â de fitness ╚Öi-a deschis por╚Ťile la Sibiu, ├«ns─â ceea ce o face special─â este faptul c─â este dedicat─â exclusiv doamnelor ╚Öi domni╚Öoarelor.

Sala pune la dispozi╚Ťie diferite programe de fitness pentru femei, antrenori personali ╚Öi ╚Öedin╚Ťe de yoga pentru relaxarea musculaturii dup─â sport. Situat─â pe una dintre str─âzile principale ale Sibiului, MUR Fitness te a╚Öteapt─â pe Calea Dumbr─âvii nr. 76, pentru a te ajuta s─â te men╚Ťii ├«n form─â!

Sursa foto: mur_fitnessstudio
Vezi pagina MUR Fitness

­čÄŐ Caro Club - redeschidere

╚śtim foarte bine c─â ├«n weekend-uri e rost de petreceri ╚Öi dans p├ón─â ├«n zori, motiv pentru care venim cu o veste bun─â! Dup─â ce a fost ├«nchis o perioad─â, clubul sibian Caro s-a redeschis ├«n februarie, ├«n aceea╚Öi loca╚Ťie de pe strada Gimnasticii nr. 9.
 
Acum c─â ai aflat, sun─â-╚Ťi to╚Ťi prietenii ╚Öi preg─âti╚Ťi-v─â de o ie╚Öire plin─â de distrac╚Ťie!

Sursa foto: caroclub.sibiu, autor: sabincercel
Vezi pagina Caro Club

­čžŞ Opper for Kids

Ve╚Öti bune ╚Öi pentru copii ╚Öi p─ârin╚Ťi! Dac─â micu╚Ťul t─âu s-a plictisit de juc─âriile de acas─â ╚Öi vrei s─â ├«i faci cuno╚Ötin╚Ť─â cu al╚Ťi prichindei cu care s─â se joace ╚Öi s─â socializeze, afl─â c─â la Sibiu s-a deschis un nou loc de joac─â.

Opper for Kids se afl─â pe strada ╚śtefan cel Mare nr. 152, la etajul 1 al cl─âdirii Ignite. Aici, tobogane, ma╚Öinu╚Ťe, baloane ╚Öi fel de fel de juc─ârii din plu╚Ö, sunt preg─âtite s─â le ofere celor mici amintiri de neuitat, ├«ntr-un spa╚Ťiu colorat ╚Öi vesel.

Sursa foto: OPPER for KIDS
Vezi pagina Opper for Kids

Credit foto cover: Booking.com

Alte sugestii

­čŹĺ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čÉŁ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čî▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE