­čî▓ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE

­čî▓ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE


Nu l─âs─âm s─â treac─â anul f─âr─â s─â ├«ncheiem lista loca╚Ťiilor nou-deschise ├«n luna decembrie ├«n Sibiu. De fiecare dintre ele ne vom bucura cu singuran╚Ť─â at├ót acum, pe ultima sut─â de metri din an, c├ót ╚Öi pe tot parcursul anului viitor.

Ôťů Dac─â ave╚Ťi pe check-list loca╚Ťii din lunile trecute pe care nu a╚Ťi reu╚Öit s─â le vizita╚Ťi, acum e momentul s─â bifa╚Ťi c├ót mai multe. Cine ╚Ötie ce a╚Ťi rata altfel. ­čśŐ

­čŹ× Brut─âria artizanal─â Mariohr

Recent s-a deschis loca╚Ťia fizic─â a brut─âriei artizanale Mariohr pe str. Semaforului nr. 29. Aceasta func╚Ťioneaz─â ├«nc─â din 2003, astfel c─â un lucru e cert: experien╚Ťa lor ├«n domeniul brut─âriei ╚Öi panifica╚Ťiei se simte ├«n fiecare produs preg─âtit dup─â re╚Ťete ├«mbun─ât─â╚Ťite permanent. Musai s─â le face╚Ťi o vizit─â! Poate fi una dintre descoperirile pentru care ne ve╚Ťi mul╚Ťumi apoi.
Vezi pagina Mariohr

­čŹş Candy Cat

Candy Cat a devenit raiul copiilor ╚Öi, cu siguran╚Ť─â, ╚Öi al adul╚Ťilor nostalgici dup─â vremea copil─âriei! Noul magazinul al dulciurilor s-a deschis recent pe bd-ul N. B─âlcescu, unde g─âsim peste 200 de tipuri de bomboane, jeleuri ╚Öi alte dulciuri de pe pia╚Ťa interna╚Ťional─â. Nici nu ╚Ötii ce s─â alegi ╚Öi ce s─â gu╚Öti ├«nt├ói!
Vezi pagina Candy Cat

­čŹö­čŹĽ City Burger & Pizza

City Burger s-a mutat ├«ntr-o nou─â loca╚Ťie - tot pe strada Avram Iancu, dar mai aproape de forfota Pie╚Ťei Mari. Noutatea nu este doar schimbarea spa╚Ťiului ╚Öi faptul c─â este un loc mai generos ╚Öi primitor: meniul s-a modificat ╚Öi el. Mai exact, a fost extins cu o categorie nou─â de pizza, pe l├óng─â burgerii suculen╚Ťi, gust─ârile rapide ╚Öi salatele de care ne-am bucurat ╚Öi p├ón─â acum.
C├ónd ave╚Ťi drum prin centru, e o loca╚Ťie la ├«ndem├ón─â pentru un popas ├«n caz de foame sau poft─â.
Vezi pagina City Burger & Pizza

­čÉä B─âc─ânia Vaca Lo├╣

Ce zice╚Ťi de o nou─â b─âc─ânie din care s─â v─â face╚Ťi cump─âr─âturile pentru cas─â? B─âc─ânia Vaca Lo├╣ s-a deschis de numai c├óteva zile pe Bd-ul Victoriei nr. 21 ╚Öi ne promite c─â vom g─âsi aici numai produse 100% naturale de la produc─âtori locali, certifica╚Ťi cu re╚Ťete consacrate. Gurmanzii vor fi cei mai ferici╚Ťi!
Vezi pagina B─âc─âniei Vaca Lo├╣

ÔśĽ Restaurantul Lili's

Un nou ├«nceput pentru Restaurantul Lili's, ├«ntr-o nou─â loca╚Ťie de pe strada Ocnei nr. 30. Farmecul restaurantului se p─âstreaz─â ├«ns─â, la fel ╚Öi meniul bogat din care avem ce alege la fiecare vizit─â: o selec╚Ťie de preparate din buc─ât─âria interna╚Ťional─â, b─âuturi speciale, ├«nghe┼úat─â de cas─â ╚Öi deserturi by Lili Vanili. Ce zice╚Ťi de o vizit─â de cas─â nou─â? :)
Vezi pagina Lili's

­čŹ╣ Bobalicious Bubble Tea

├Än Promenada se preg─âte╚Öte deschiderea┬áBobalicious Bubble Tea, o loca╚Ťie ce ne propune s─â experiment─âm o b─âutur─â cu origini asiatice, ap─ârut─â prima dat─â ├«n Taiwan ╚Öi devenit─â popular─â ╚Öi ├«n Rom├ónia.

Bubble Tea este o combina╚Ťie pe baz─â de ceai ┼či topping-uri de tapioca sau popping boba. Fie c─â a╚Ťi mai testat b─âuturi similare, fie c─â nu, poate fi o experien╚Ť─â nou─â a gustului.
Vezi pagina Bobalicious Bubble Tea

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

­čôŞ visit.sibiu

Alte sugestii

­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE