­čĹÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE

­čĹÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE


Mereu suntem cu ochii-n st├ónga ╚Öi-n dreapta, poate, poate g─âsim vreo noutate numai bun─â de ├«mp─ârt─â╚Öit cu voi. Dac─â ne-am str─ânuit, iat─â c─â am g─âsit ╚Öi luna aceasta afaceri locale noi sau redeschise, pe care s─â le testa╚Ťi:

­č笭čçŞ B─âc─ânia spaniol─â El Antojo

E de ajuns s─â fi fost cel pu╚Ťin o dat─â ├«n Spania s─â fii complet surprins atunci c├ónd vezi o vitrin─â autentic─â tocmai pe strada 9 Mai din Sibiu. Noua b─âc─ânie El Antojo cu specific spaniol 100% ne a╚Öteapt─â cu produse specifice: jamon, mezeluri tradi╚Ťionale iberice, mezeluri din pe╚Öte ╚Öi din icre de pe╚Öte, vinuri, cidru, uleiuri de m─âsline virgin extra, o╚Ťeturi tradi╚Ťionale, conserve din pe╚Öte ╚Öi fructe de mare ╚Öi conserve cu m─âsline de diverse soiuri de pe meleagurile ├«nsorite ale peninsulei iberice.

Aten╚Ťie: pentru c─â ├«n Spania nu-i de joac─â cu siesta, b─âc─ânia El Antojo are ╚Öi ea un program special: ├«ntre orele 14:00-16:30 activitatea se opre╚Öte pentru pu╚Ťin─â relaxare. Ôś║´ŞĆ
Vezi pagina b─âc─âniei spaniole El Antojo

­čŽĚ White Lounge

Recent s-a deschis ├«n Sibiu primul salon profesional pentru albire dentar─â cosmetic─â din Rom├ónia. Se nume╚Öte White Lounge, ├«l g─âsim ├«n lobby-ul hotelului Ramada, iar conceptul s─âu este cel pu╚Ťin inedit. Aparatele sunt de ultim─â genera╚Ťie, astfel c─â folose╚Öte cea mai eficient─â ╚Öi noninvaziv─â metod─â prin care te bucuri imediat de un z├ómbet mai alb dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â.

├Än plus, albirea dentar─â cosmetic─â asigur─â ╚Öi ├«nt─ârirea smal╚Ťului, ├«n paralel cu procesul de albire. S─â nu mai spunem c├ót de comode par scaunele de terapie, ├«╚Ťi vine s─â te afunzi ├«n ele. ­čÖé
Vezi pagina White Lounge

­čî» Prepeli╚Ťescu

Prepeli╚Ťescu, bine ai venit ├«n Sibiu! Dup─â multe veri ├«n care le-am ├«nt├ólnit food-truck-ul la multe dintre festivalurile gastronomice din ora╚Ö, acum avem ocazia s─â ne bucur─âm de m├óncarea lor ├«n loca╚Ťia permanent─â de pe str. Hipodromului nr. 3.

Ce ├«i diferen╚Ťiaz─â fa╚Ť─â de alte restaurante similare este c─â folosesc exclusiv carne de prepeli╚Ť─â, produs─â ├«n fermele lor - o carne cu un con╚Ťinut sc─âzut de colesterol, cu un gust ╚Öi o textur─â deosebit─â.
Vezi pagina Prepeli╚Ťescu

­čąí ASIAN Box

La ASIAN box g─âsim cele mai apreciate preparate din bog─â╚Ťia culinar─â a Asiei. Noul fast-food din Promenada ne a╚Öteapt─â cu pui caramelizat, pui Tikka Masala, pui curry verde, porc aromat Bo Kho, vit─â cu legume Vindaloo, vit─â picant─â sau noodles cu pui thailandez. Dac─â nu ave╚Ťi drum ├«n zon─â pute╚Ťi face comenzi ╚Öi prin platformele de delivery. Se va l─âsa cu ÔÇ×YummyÔÇŁ, cu siguran╚Ť─â!
Vezi pagina ASIAN Box

­čąÉ Warose Bakery

Warose Bakery este cea mai nou─â brut─ârie din Sibiu, deschis─â chiar zilele trecute pe Bulevardul Victoriei nr. 15. Bun─ât─â╚Ťile lor nu sunt produse ├«n mas─â, ci sunt fabricate artizanal, cu multe etape de lucru ├«n spate: aluaturile sunt fr─âm├óntate cu spor, au perioade lungi de odihn─â, iar ├«n final aromele se contopesc ├«n cuptor la temperatura optim─â.

Urm─âri╚Ťi-le activitatea ╚Öi nu uita╚Ťi s─â face╚Ťi un popas aici cu prima ocazie. V─â aten╚Ťion─âm doar c─â alegerea va fi complicat─â: vitrina dezv─âluie multe produse de brut─ârie sau patiserie ╚Öi greu te vei hot─âr├« pe care s─â le testezi ├«nt├ói.
Vezi pagina Warose Bakery

­čŹť Redeschidere ZuppÔÇÖart

Dup─â o lun─â de pauz─â, prima loca╚Ťie cu supe ╚Öi ciorbe din Sibiu ne asigur─â din nou pr├ónzul cald, cu un gust delicios ca acas─â. ZuppÔÇÖart ne a╚Öteapt─â ├«n aceea╚Öi loca╚Ťie, ├«n complexul Cibinium de pe ╚śos. Alba Iulia, dar de acum ├«ntr-un spa╚Ťiu extins ╚Öi primitor, cu o buc─ât─ârie mai generoas─â, ├«n care buc─âtarii se vor desf─â╚Öura mai bine s─â pun─â polonicele la treab─â.

Hai să le facem o vizită și să ne bucurăm de un bol de sănătate!
Vezi pagina ZuppÔÇÖart

ÔśĽ Yin & Yang Coffee

Yin&Yang Coffee este un nou mic coffee shop de pe Bulevardul Victoriei, ce se deschide suficient de devreme (ora 6:00) încât oricine să-și ia de aici doza de energie înainte de serviciu.

├Än meniu g─âsim cafea ╚Öi alte preparate pe baz─â de cafea, ceaiuri, smoothie-uri, fresh-uri ╚Öi limonade ├«n diverse combina╚Ťii. Ce b─âuturi ne-au atras aten╚Ťia ├«n mod special ar fi Kid Frappe, Matcha Latte, Espresso tonic, Spanish Latte, Cappuccino cu lavand─â, Smoothie grecesc sau Limonada ananas ╚Öi busuioc, pe care cu siguran╚Ť─â le vom testa ╚Öi noi.
Vezi pagina Yin & Yang Coffee

­čžÇ Bac─ânia Lucaciu

B─âc─ânia Lucaciu din Shopping City Sibiu ├«╚Öi propune s─â aduc─â tradi╚Ťia ├«n casele noastre, oferind produse tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti 100% naturale: p├óine de cas─â, br├ónzeturi ╚Öi mezeluri din ingrediente curate. Sigur sunt printre voi persoane care ├«╚Öi doresc produse autentice cu gustul de demult, deci sper─âm s─â profita╚Ťi de recomandare.
Vezi pagina Bac─ânia Lucaciu

­čî» Mr. Meat

Dac─â vre╚Ťi s─â v─â deschide╚Ťi orizontul loca╚Ťiilor specializate pe preparate de tip kebap ╚Öi shaorma, noua loca╚Ťie Mr. Meat este cea mai recent─â apari╚Ťie. Loca╚Ťia fizic─â a fast-food-ului este pe str. Vasile C├órlova nr. 9, dar se pot face inclusiv comenzi online folosind principalele aplica╚Ťii de m├óncare.
Vezi pagina Mr. Meat

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto cover: @sibiureisen 

Alte sugestii

­čî▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE