🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE

🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE


Pomi înfloriți, mărțișoare și bucuria începutului de primăvară au însuflețit străzile Sibiului luna aceasta. 

În martie, nu doar că natura a revenit la viață, dar și numeroase afaceri și-au deschis porțile, bucuroase să încânte de acum încolo sibienii și turiștii. 

Descoperă în continuare noile puncte de pe harta orașului. 👇

🍝 SPIC Paste și Vin

Pentru că pastele sunt printre mâncărurile favorite ale multora dintre noi, îți propunem să încerci meniul restaurantului Spic, deschis recent în locul fostului restaurant Local, pe strada Târgul Vinului nr. 16.

Localul te întâmpină cu un decor elegant, fiind un spațiu potrivit pentru un prânz cu prietenii sau o cină în doi. Aici vei putea alege dintr-o selecție variată de paste de casă clasice sau gourmet, deserturi și diferite alte preparate, în timp ce te bucuri un pahar de vin și de muzică în surdină.

sursa foto: SpicRestaurant și Google Maps - Spic Paste și Vin
Vezi pagina restaurantului SPIC Paste și Vin

🍨 Nessa

Vremea devine din ce în ce mai plăcută și, deși ne aflăm abia la începutul primăverii, soarele și temperaturile prietenoase ne îndeamnă deja la ceva dulce și răcoritor!

Îți propunem să faci o plimbare prin zona centrală și să descoperi în cale noua Gelaterie Nessa, pe strada Cetății nr. 22! Dornică să îți ofere o selecție de înghețată artizanală de care să te bucuri într-o zi senină, gelateria te așteaptă să îi treci pragul și să guști cel puțin unul dintre sortimentele de gelato din vitrină.

sursa foto: Nessa și Google Maps - Gelateria Nessa
Vezi pagina gelateriei Nessa

🍳 Eggcellent Brunch & Coffee

Dacă prima parte a zilei te găsește în centrul istoric al Sibiului și vrei să te retragi într-un loc liniștit pentru a te bucura în tihnă de un brunch și o cafea de specialitate, atunci nu ezita să te oprești la Eggcellent. Acesta s-a deschis recent pe strada Ocnei nr. 19, în locul cofetăriei Voilà.

După cum îi spune și numele, la Eggcellent vei găsi rețete pe bază de ouă, numai bune pentru a-ți începe ziua, dar și diferite toast-uri și deserturi. Iar dacă mai ai nevoie de un motiv ca să treci pe la ei, află că îți poți lua și patrupedul cu tine, deoarece localul este pet-friendly.

sursa foto: eggcellent.sibiu și Google Maps - Eggcellent Brunch & Coffee
Vezi pagina Eggcelent Brunch & Coffee

🍛 Good Flavour

După cum bine știm, gastronomia orientală este plină de arome deosebite, iar începând din luna martie, la Sibiu, puteți găsi produse care vă vor ajuta să gustați din tradiția culinară a Indiei.   

Good Flavour s-a deschis pe strada Turnului nr. 16 și este o afacere de familie, specializată în vânzarea de ingrediente specifice bucătăriei indiene. Aici veți descoperi o selecție vastă de condimente întregi, măcinate sau mixte, murături indiene, cereale, făină de năut, conserve, ghee-uri, snacksuri, dulciuri, ceaiuri și uleiuri atât pentru gătit, cât și pentru îngrijirea corpului sau a părului. În India, foarte utilizate sunt și oalele sub presiune, pe care le veți putea achiziționa tot de aici.

sursa foto: Good Flavour și Turnul Sfatului
Vezi pagina Good Flavour

🍱 Foodie - Bucătarul tău personal

Comenzile de mâncare au devenit în ultimii ani un aspect firesc în viețile noastre, însă de multe ori tendința este spre alegeri mai puțin sănătoase, în comparație cu mâncarea gătită acasă. La Sibiu, însă, a ajuns recent Foodie - Bucătarul tău personal, de unde poți comanda mese gătite pentru întreaga zi, ori chiar pentru întreaga săptămână, constând în mic dejun, supă, fel principal, desert și cină.

Preparatele sunt diverse și potrivite oricui, astfel că meniul conține preparate pentru diete tradiționale, vegetariene, de post sau fitness (de slăbit sau pentru masa musculară). Iar partea și mai bună e că meniul zilnic se livrează direct la domiciliu, fără a fi nevoie să te deplasezi pentru a-l ridica.

sursa foto : Foodie bucatarul tau personal
Vezi pagina Foodie - Bucătarul tău personal

🛍 Noutăți la Prima Shopping Center

Prima Shopping Center își continuă dezvoltarea, iar magazinele și restaurantele din cadrul său sunt tot mai numeroase pe zi ce trece!

Dacă ajungi prin zonă, trebuie să știi că, recent, aici s-a mai deschis fast-food-ul Spartan, KFC Drive Thru și magazinele de mobilă SomProduct și Laguna. Urmează AMZA Restaurant, un brand local și alte locații ce oferă servicii dintre cele mai diverse.
 
sursa foto: Turnul Sfatului
Vezi pagina Prima Shopping Center

Credit foto cover: carolinestoia

Alte sugestii

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE