Descoperă noi pasiuni în sezonul estival


În aer liber

Vara poate fi perioada ideală pentru descoperit noi pasiuni. Paragliding, carting, paintball, zorbing, bagjump... în Sibiu și împrejurimi ai cu ce să-ți umpli timpul liber și să aduni amintiri de vacanță:

Rostogolește-te pe deal în interiorul unei mingi de 3 m, încearcă săniușul de vară, dă-ți drumul în cădere liberă pe o saltea gonflabilă sau admiră Păltinișul din coarda tirolianei. Nu te opri aici, împinge-ți limitele și află câte senzații tari poți număra vara asta.

Arena Platoș Păltiniș - de vară

Galben, verde, albastru, roșu, negru și mov, sunt culorile traseelor amenajate în parcul de aventură Arka Park din Păltiniș. Testează-le pe rând și află cât de agil poți fi când viața îți atârnă într- o coardă.

Arka Park Păltiniș

Dacă îți e teamă de înălțime, avem rețeta perfectă pentru a o înfrunta: zbor cu parapanta. Adrenalina și starea de extaz este garantată și pentru cei cărora cred că nu le este teamă!

Air Adrenalin Cloudbase

O excelentă ocazie de adunat gașca poate fi organizarea unui joc palpitat în aer liber. Când ai profesioniști care să facă asta pentru tine, nici nu e nevoie de prea multă planificare, doar de o programare la paintball:

Nexus Paintball

Cu siguranță ai visat măcar o dată să fi pilot de formula 1. Ce ar fi să-ți pui abilitatea de concentrare și manevrare a volanului la încercare pe pista de carting?

Carting CBA Karting Sibiu

În caz de vreme rea

Pe cât de frumoasă e vara, pe atât de capricioase pot deveni condițiile meteo. Dacă e prea cald sau plouă pentru activitățile în aer liber, la fel de distractive pot fi și activitățile la ”adăpost”.

Squash Magnolia

Dacă singurul teren de bowling pe care l-ai văzut până acum este popicăria veche de lemn din Muzeul în aer liber ASTRA, e timpul să încerci „popicăria” nouă:

Bowling B 52

Alte sugestii

5 Ture de toamnă
O călătorie gastronomică pentru iubitorii bucătăriei vegane și vegetariene
„Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”
10 noi picturi murale de la SISAF devin parte din identitatea culturală a Sibiului
Soare, vară, bălăceală