3+1 locații din Sibiu cu sucuri naturale


Vara, sucurile naturale din fructe și legume sunt variante #light, #fresh & #tasty. Tocmai fiindcă sunt așa bune, ne-am gândit să aruncăm un ochi peste oferta din Sibiu.

Majoritatea locațiilor au în meniu tradiționalele fresh-uri de portocale, dar au apărut și câteva smoothie bar-uri care s-au specializat în băuturi naturale. Sunt, în general, locații mici, cochete, dar care investesc efort să găsească cele mai bune combinații și să folosească fructe și legume bio. Iată afacerile locale pe care vi le recomandăm cu drag:

Sucăria Lecca

Sucăria Lecca are deja o vechime de 4 ani de când ne oferă hrană vie, la parterul Centrului de Afaceri și în Piața Cibin. Sunt peste 30 de combinații disponibile, având denumiri sugestive precum Armonie, Digestiv, Deliciu Roșu, Curățitor. Partea interesantă este că le puteți comanda direct pe site-ul www.sucaria.ro sau telefonic. Pentru experiențe inedite, încercați variantele cu iarbă de grâu, coriandru, scorțișoară, cardamon sau piper roșu.

Credit foto: Silvana Armat

Vezi pagina Sucăria Lecca

She's Green

She's Green este una dintre locațiile care aduce în Sibiu preparate vegane și raw-vegane. Fiindcă sucurile sunt o parte importantă dintr-o astfel de dietă, găsim la ei 10 rețete care sună tare bine: Energy Green, Yellow Joy, Imunity Orange, Spirulina smoothie, Cocoa smoothie etc. Toate variantele le găsiți pe site-ul www.shesgreen.ro.

Vezi pagina She's Green

TheRefresh

Cei de la The Refresh au în meniu și cafele sau ceaiuri, dar ce ne-a convins să îi includem în acest articol este tocmai diversitatea gamei de fresh-uri și smoothie-uri. Toate sunt foarte gustoase, astfel ar fi dificil să vă putem recomanda un anumit fel de băutură. Găsiți locația in Piața Mare.

Vezi pagina TheRefresh

Naturo Juice

NEW PLACE IN TOWN!
Nu au deschis incă, dar am văzut că se lucrează intens la o nouă locație Naturo Juice (mai există alte 2 în Rm. Vâlcea), plasată tocmai pe pietonala N. Bălcescu. Vor avea în meniu smoothie-uri clasice, altele reinterpretate, limonade, ori sucuri naturale verzi sau energizante. Dă-ne de veste când vezi că au deschis! :)

Urmărește pagina Naturo Juice

Alte sugestii

Cum arată Sibiul, orașul street art-ului, la finalul #SISAF8
4 locuri în care să faci mișcare în aer liber vara asta
Sibiul sustenabil
Idei pentru o zi petrecută la Muzeul Astra
Tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș!