Tot ce trebuie să știi despre Târgul de Crăciun din Sibiu


Cele mai frumoase momente de la Târg, prin ochii participanților

Inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu 2018

Târgul de Crăciun din Sibiu deschide oficial sezonul de iarnă și ne introduce în atmosfera sărbătorilor. Printre cele mai frumoase momente se numără primele clipe ale inaugurării, când Piața Mare va fi împânzită de mii de lumini strălucitoare. Nu ratați!
Credit foto: Focus Sibiu

Vezi detalii despre inaugurarea Târgului

Patinoarul din Piața Mare

Târgul de Crăciun vă oferă prilejul ideal de a vă bucura de plăcerile anotimpului rece: o suprafață întinsă de gheață naturală pentru patinaj în cadrul de poveste al Pieței Mari din Sibiu.
Patinele se pot închiria de la fața locului. Este deschis zilnic între orele 10:00 - 22:00, iar intrarea este 10 lei.

Trenulețul lui Moș Crăciun

Una dintre cele mai plăcute activități ale târgului este o plimbare cu trenulețul lui Moș Crăciun. Acesta pleacă din „Gara” special amenajată, traveresează cea mai frumoasă stradă din Sibiu, strada Cetății, și revine în Piața Mare pe pietonala Nicolae Bălcescu.

Christmas Sounds Sibiu

Nu există eveniment mai melodios decât Crăciunul. Este sărbătoarea colindelor, a oamenilor care sunt conectați prin cântecele tradiționale unanim cunoscute. Târgul de Crăciun din Sibiu a pregătit o serie de concerte și colinde tematice care să ofere mai mult farmec atmosferei de sărbătoare din Piața Mare. Fiți la curent cu evenimentele muzicale din cadrul târgului!

Concert Christmas Sounds Good - Radu Nechifor & Friends Recital de colinde Sanctus Pro Deo si Neppendorf Blaskapelle Colinde Tradiționale cu Vlad Pârău Ceata Moșilor Muzicali Christmas Karaoke

Christmas Food Carousel

#StreetFood Sibiu completează experiențele multi-senzoriale ale Târgului de Crăciun cu o invitație de nerefuzat la masă: Christmas Food Carousel va anima Piața Huet cu arome și gusturi delicioase.
Iar ca amintirile acestui Crăciun în Sibiu să devină memorabile DOMINO | Lucia | JazzyBIT | FUNKorporation | CAMPsauvage vor susține concerte care să ne încălzească la propriu și la figurat.

Christmas Food Carousel

Atelierul lui Moș Crăciun

Moș Crăciun și-a instalat un atelier interactiv în mijlocul Târgului de Crăciun din Sibiu. Activitățile de pictat turtă dulce, de copt biscuiți sau realizat lumânări colorate sunt coordonate de spiridușii harnici ai moșului. Copiii vor avea la dispoziție o oră întreagă de creat biscuiți, turtă dulce sau lumânări, iar la sfârșit sunt recompensați, pe lângă prețioasele suveniruri, cu câte o diplomă și o fotografie personalizată. Mai mult decât atât, părinții primesc o oră liberă de savurat târgul.

Atelierul de lumânări pentru copii Atelier de biscuiți pentru copii Atelier de pictat turtă dulce pentru copii Atelier Pixel Art pentru copii

Alte sugestii

Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni
Iarna în Sibiu. Experiențe în împrejurimi