­čĽ┤´ŞĆ #staiAcas─â (cu copiii) - #2 Idei de activit─â╚Ťi pentru cei mici


Afar─â e prim─âvar─â ╚Öi cei mici cer╚Öesc o tur─â cu bicicleta prin p─âdure, o plimbare la locul de joac─â sau orice le absoarbe energia. Am g─âsit c├óteva activit─â╚Ťi pentru copii (╚Öi nu numai) de desf─â╚Öurat (╚Öi) ├«n cas─â.

­čĺí Alte informa╚Ťii ╚Öi idei legate de petrecerea timpului cu copiii acas─â sunt binevenite pe contact@eventya.net

Provocare Yoga pentru Copii

Se spune c─â ├«n aceast─â perioad─â este recomandat─â medita╚Ťia ╚Öi yoga-ul. Studioul Keep Giving Yoga a creat c├óteva lec╚Ťii ╚Öi provoc─âri dedicate copiiilor.

­čôŞ Corina Stoica (c) Keep Giving Yoga

Antrenamentul artelor mar╚Ťiale poate fi continuat cu ajutorul cursurilor online puse la dispozi╚Ťie de Puma Club Sibiu. Programul este dedicat celor mici ╚Öi celor mari.

­čôŞ Fb.com/PUMACLUB/

Puma Club Sibiu

├Änotul, printre cele mai complexe sporturi, poate lipsi foarte mult ├«n aceast─â perioad─â, dar condi╚Ťia fizic─â trebuie ├«ntre╚Ťinut─â. La asta s-au g├óndit ╚Öi cei de la Aqua Sport 09 prin oferirea seriei de exerci╚Ťii online.

­čôŞFb.com/AquaSport09/

Aqua Sport

Un b─âiat ╚Öi tat─âl s─âu, ambii pasiona╚Ťi de biserici fortificate, s-au g├óndit ca ├«n aceast─â perioad─â s─â reconstruiasc─â una dintre bisericile cetate vizitate din jude╚Ťul Sibiu. Pe care din ele le-ai putea construi din lego? Trimite-ne fotografii!

­čôŞ https://www.facebook.com/kirchenburgen/

Biserici fortificate

Academia de Teatru ÔÇ×╚śapteÔÇŁ din Gala╚Ť propune un curs online pe o durat─â de ╚Öapte s─âpt─âm├óni. Cursul este dedicat celor trei categorii de v├órst─â: 8-10 ani, 11-14 ani,15-74 ani.

­čôŞFb.com/TeatrulSapte/

├Änscrieri pentru Academia de Teatru ÔÇ×╚śapteÔÇŁ online #staiAcas─â (cu copiii) #1

Alte sugestii

Cum arată Sibiul, orașul street art-ului, la finalul #SISAF8
4 locuri în care să faci mișcare în aer liber vara asta
Sibiul sustenabil
Idei pentru o zi petrecut─â la Muzeul Astra
Tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș!