Festival - 25 De Ore De Teatru Non Stop - Sibiu

Organizator de Evenimente


Address

Stefan cel Mare street, Sibiu, Romania

Despre

“25 de ore de teatru non-stop” – editia VII

Serbăm Ziua Mondială a Teatrului! Acesta e gândul festivalului. Un gând al bucuriei, al preaplinului de viaţă, de emoţie, de sensibilitate.
Să nu uităm acest gând. El este cel care ne-a dat puterea nebună şi inconştientă de a porni la drum, în primăvara lui 2011. Iată-ne ajunşi la editia cu numarul 6 a maratonului teatral.
Ce bine că am avut curajul să facem acest festival. Ce bine că publicul a acceptat provocarea noastră şi ne-a obligat de la an la an să creştem acest festival, numărul şi calitatea spectacolelor invitate.
Ce bine că ştie lumea de noi, că nu vrem să părem altceva decât suntem - o mână de tineri care fac un festival minunat, însufleţiţi de pasiunea pe care o au pentru arta teatrului. Să nu uităm de unde am pornit acest festival, să nu ne pierdem gândul cel curat, acela de a ne bucura, împreună cu oraşul, cu cetatea, de spectacole dintre cele mai proaspete, mai vii, mai pline de substanţă.

Omule, trecătorule, vino pentru o noapte şi o zi alături de noi, să respiri teatru! Vei descoperi o stare aparte. Noaptea maratonului teatral este un spaţiu al întâlnirilor profund umane, şi de ce nu, al revelaţiilor. Pe lângă bună dispoziţie, hohote de râs şi aplauze, mai e ceva. Un miez, pe care eşti invitat, spectatorule, trecătorule, să îl descoperi.
Vino să vezi spectacolele, actorii te aşteaptă. Târziu în noapte, se vor fi rătăcit toate măştile.

Ce bine că acest festival devine semn al primăverii în oraşul nostru. Ce bine că sunt oameni care ne inspiră şi care ne sprijină.

Cu drag,
Echipa BIS

Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” este un proiect al Asociaţiei Culturale BIS.
Asociaţia Culturală BIS este o structură independentă (organizaţie non-guvernamentală).

Respiră. Teatru este sloganul festivalului, încă de la prima ediţie.

Alte sugestii

VINO

Organizator de Evenimente

Sunset by Zorabia

Organizator de Evenimente

Festin

Organizator de Evenimente

Bass aliens

Organizator de Evenimente

Zingoplanet

Organizator de Evenimente