Florăria Gift Art

Florăria Gift Art


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada 9 Mai 27, Sibiu 550201, Romania

Telefon

Despre

Gift Art Sibiu este un atelier floral, nascut din dorinta de a oferi ceva nou sibienilor. Din dorinta de a oferi calitate si atentie la detalii. Gift Art Sibiu este… Oana Jurj si echipa ei de oameni calzi si talentati. Intr-un continuu proces de perfectionare in arta florala si de implicare in domeniul floristic din Romania, Oana reuseste sa faca din meseria de florist o adevarata sursa de energie pozitiva, de voie buna si frumos.

La Gift Art Sibiu, florile sunt tratate cu respect inca de la receptionarea lor de la furnizor. Sunt curatate, hidratate si tinute intr-un mediu potrivit.

De multe ori suntem intrebati daca e ok sa se ia florile cu o zi inainte de a fi daruite, daca vor rezista. Pe mine ma mira intrebarea aceasta : cum ai putea cumpara niste flori despre care nu esti convins ca vor dupa cel putin 5 zile? Cand daruiesti ceva cu drag, iti doresti ca persoana respectiva sa se bucure de cadoul tau cat mai mult.

Cunoastem florile si modalitatea prin care sa le ingrijim corespunzator asa ca… atunci cand cumperi de la noi stii sigur ca florile sunt proaspete si ca vor incanta oamenii zile la rand.

Photo Gallery

Alte sugestii

Immortal Flowers

Florărie

Pink Flower

Florărie

Florăria ”La Riccionese Italy”

Florărie

Fitza Florilor

Florărie

Wonderful Flowers

Florărie