HENTY AESTHETICA

HENTY AESTHETICA


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Doctor Ion Rațiu 34, Șelimbăr 557260, România

Despre

Henty Aesthetica este un concept de îngrijire facială și corporală!

“Urmând instinctul am reușit să-l creez locul unde corpurile se relaxează și își recapătă forma și textura dorită; unde chipul fiecăruia își recapătă prospețimea, elasticitatea, frumusețea și sănătatea”-  Heni

Fiecare părticică din încăpere are povestea ei…Întregul spațiu este conceput pentru a oferi o experiență unică și plăcută pentru tine…

În CAMERA DE ÎNGRIJIRE CORPORALĂ, designul face aluzie unui spa asiatic modern și sofisticat, împreună cu accentele naturale, creează o senzație de confort și liniște, care te ajută să te relaxezi și să te destinzi în timpul tratamentelor.

Aici poți lăsa la o parte gândurile de zi cu zi și să te pierzi în muzică și miresmele relaxante pe un pat comod si intr-un ambient care nu lasă loc, decât pentru relaxare 100%! 
Este locul potrivit pentru diferite tratamente corporale, cu produse de lux și aparatură de ultima generație. 

Prezența plantelor în zona de relaxare creează o senzație de natură și prospețime, în timp ce tapetele cu motive de junglă tropicală amplifică vizual spațiul și te invită să visezi la vacanțe exotice.


Camera de ÎNGRIJIRE FACIALĂ, predominanța culorii albe și accentele aurii adaugă o notă de lux și eleganță întregului spațiu. Acest lucru te poate determina să te simți mai încrezător/încrezătoare și să experimentezi o senzație de siguranță și confort în timp ce primești serviciile de diferite tratamente faciale, stilizare gene și sprâncene, machiaj..

În general, designul interior al acestui salon de înfrumusețare are ca scop crearea unei atmosfere plăcute, unice și relaxante, pentru ca TU să te simți binevenit și confortabil în timp ce îți îngrijești și îmbunătățești aspectul fizic și mental.

Alte sugestii

Reflexo Vital Salon

Spa & Wellness

Ciubărescu

Brand local / Spa & Wellness

Shining Body Sibiu

Spa & Wellness

Michaelis

Spa & Wellness

Nepali Spa

Spa & Wellness