Jacob Grillhouse Sibiu

Jacob Grillhouse Sibiu


Program

Închis
Vezi programul

Address

Padurea Dumbrava (intrarea la Grădina Zoologică Sibiu)

Despre

Am ales o locatie unica, langa padure, aproape de principalul obiectiv turistic din Transilvania (Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA - Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului).


Am conceput de la zero acest proiect si am gandit un design aparte atat interior cat si exterior, cu spatii vitrate mari, care sa ofere o priveliste relaxanta si memorabila clientilor spre padure. In plus, am amplasat in centrul restaurantului un semineu care incalzeste atmosfera, in special pe perioada anotimpului rece. 


Pe perioada anotimpului cald, terasa spatioasa va fi cu adevarat un loc unde toti clientii nostri pot sa se relaxeze si sa savureze, intr-un cadru perfect, delicioasele preparate.


Cunoscand avantajele cuptorului-grill Josper, am dorit neaparat sa il avem si in bucataria noastra, deoarece ofera o savoare unica si pastreaza fragezimea si suculenta carnii preparate la temperaturi ridicate, atent monitorizate de bucatari iscusiti.


Meniul a fost astfel gandit ca sa ofere celor care ne vor trece pragul o gama suficient de diversificata de preparate, bazate in special pe preparate la gratar. 


Astfel, preparatele cu carne frageda de vitel, vita, porc, rata, berbecut de Noua Zeelanda dar si peste si fructe de mare si nu numai, va vor surprinde prin gust si mod de prezentare. Sa nu uitam de Burgerii deliciosi care primesc si ei aceeasi savoare de la cuptorul-grilll Josper. Iar cand vine vorba de deserturi, v-am pregatit multe surprize delicioase.


Va asteptam cu drag sa va bucurati de avantajele oferite de acest local, special pentru Sibiu, si va asiguram ca suntem deschisi sa primim orice sfat care sa ne ajute sa imbunatatim continuu acest proiect.


#steak #grillonwoodfire #Jospergrilloven #neartheforest #fireplace #winebar #barbeque


Plăți & livrare

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Bucătărie

  • Internațională
  • Italiană
  • Mediteraneană

Caracteristici

  • Bike Friendly
  • Parcare
  • Terasă

Photo Gallery

Alte sugestii

Teatro

Restaurant

Cucina Di Paolo

Restaurant

Terrazza Galleria Pizza and More

Restaurant

Toàn's Vietnamese Cuisine

Restaurant

Indian Soul Cuisine

Restaurant