Juvenil Șah

Centru de educație


Address

Strada Dealului 6, Sibiu 550116, Romania

Telefon

Despre

"Nu poti sa dai inapoi o mutare rea, dar poti sa faci pasul urmator sa fie mai bine!!!"

Sahul ii ajuta pe copii sa isi dezvolte rabdarea, atentia, memoria, logica, fiind un sport al mintii. In acelasi timp, ne dorim sa dezvoltam luarea deciziilor si eventual gandirea critica, creativitatea. Atunci cand suntem la mutare putem sa facem o paralela cu situatiile din viata de zi cu zi, astfel: inainte sa iei o decizie e bine sa faci o mica analiza; apoi, iti asumi ceea ce ai ales. Ai facut o mutare buna, continui. Dar si cand ai facut o mutare proasta, poti sa te superi si risti sa pierzi; sau poti sa iti asumi si sa mergi mai departe. De aceea, anticiparea este importanta. Nu vrem sa mai luam decizii bazate pe impuls.
Disciplina este un alt atu pe care imi propun sa il transmit copiilor.

Recomand sahul de la varsta de 6 ani.
Este un sport care tine pasul cu tehnologia. Sunt aplicatii care permit jucatorilor sa se antreneze, invete sau sa se evalueze foarte usor utilizand un calculator, tableta sau telefon.

Exista o multitudine de competitii la nivel national si mondial, unde copiii pot sa concureze, sa isi dezvolte spiritul competitional.

In anul scolar, 2019-2020 clubul isi desfasoara antrenamentele in cladirea de pe Str. Dealului nr 6, unde functioneaza Scoala privata finlandeza, la etajul 2, "Sala Artistilor".

Antrenamentele sunt impartite pe doua grupe, astfel.

Marti si joi de la 17-18, Grupa 1 - performanta in sah.
Marti si joi, de la 18-19, Grupa 2- incepatori sau putin avansati.

Cursurile se bazeaza pe joc si parte teoretica. Celor incepatori, le propun diverse joculete legate de tabla si piesele de sah.

Inscrierea in cadrul Clubului se face pe baza de abonament, stabilit la inceputul lunii, astfel:
1. Abonament "Atac dublu" de 2 pe saptamana/1 ora, si costul este 120 lei/copil.
2. Abonament "Rocada mica", 1 data pe saptamana/1ora si costul este 80 lei/copil.
3. Si daca totusi nu poti sa ajungi, avem posibilitatea "En passant" (in trecere), iar costul unei sedinte de o ora este 25/lei.
Abonamentul se plateste integral la inceput de luna. Fratii: al doilea copil are reducere de 20%, iar de la al treilea 25% din abonamentul ales.

Fotografii

Alte sugestii

Logiclub - Smart Education Center

Centru de educație

Palatul copiilor Sibiu

Centru de educație

Scoala de Balet Arabesque

Centru de educație

Scoala de dans "Ioan Macrea"

Centru de educație

Juvenil Șah

Centru de educație