La Pitici

La Pitici

Loc de joacă copii


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bd. Victoriei 42, Sibiu, Romania, 550024

Telefon

Despre

La Pitici
Cel mai nou si modern loc de joaca si petreceri din Sibiu!
Bucuria copilului tau, dar si a ta, incepe cu noi pe o suprafata de peste 300 mp de jocuri si jucarii. Locul nostru de joaca a fost conceput pentru a usura viata parintilor pentru cel putin cateva ore. Ii oferim celui mic un loc de joaca ferit de orice pericole si unde distractia este garantata!

Micul nostru Parc de distractii
La Pitici va intampina intr-un mediu vesel si colorat, cu vise si povesti, unde copilul tau isi va consuma energia si ii vor fi stimulate imaginatia si creativitatea. Deasemenea, avem in vedere ca cei mici sa interactioneze, sa lege noi prietenii si sa invete noi jocuri impreuna.

Pentru copii dar si pentru parinti
Locul nostru de joaca nu e destinat doar celor mici. Pentru parinti am pregatit o zona de cafenea cu internet Wi-fi si una de fitness, pentru ca toata lumea sa se simta bine.

Ajutorul de care aveti nevoie
Fie ca e vorba de cateva ore la cumparaturi care copilului nu-i fac placere, fie de serbarea unui moment important din viata sa si nu doriti sa aveti deranj acasa, noi va putem fi de folos. Avem la indemana dotarile si profesionalismul necesar.

Ne puteti gasi de Luni pana Vineri in intervalul orar 16:00 – 20:30, Sambata, Duminica 10:00 – 20:30 pe Bulevardul Victoriei nr. 42, et. 2 (langa supermarketul Billa).

Photo Gallery

Alte sugestii

Colțul veseliei

Loc de joacă copii

Opper for Kids

Loc de joacă copii

Light It Up

Loc de joacă copii

Happy Jump

Loc de joacă copii

Piticul Vesel

Loc de joacă copii