Nicoleta Ocneriu Private Tours Guide

Nicoleta Ocneriu Private Tours Guide


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Paltinului 16, Sibiu 550277, Romania

Despre

Limbi vorbite: EN, RO
Stabilită în Sibiu, Nicoleta oferă consultanță și ghidaj turistic spre cele mai mistice castele și fortărețe ale Transilvaniei, excursii montane și experiențe rurale autentice. Vă veți putea bucura de excursiile personalizate organizate cu grijă spre cele mai încântătoare și pitorești peisaje ale Transilvaniei. 
Într-un amestec de cultură, istorie și mit transilvănean, tururile noastre sunt planificate să va garanteze cele mai autentice excursii. Cu Nico va veți bucura atât de ospitalitatea locală, mâncăruri delicioase, cât și de natura sălbatică a munților Carpați. Nascuta in Sibiu, ea știe exact unde să vă ducă, în acele locuri minunate pe care doar un localnic aventuros le poate cunoaște. Ne face plăcere să vă întâmpinăm aici cu căldură spre a descoperi adevărata față a lui “Dracula”, secretele acestei țări minunate, splendoarea cetăților medievale și sălbăticia munților.
Dacă ai ajuns aici la noi în inima țării și îți dorești să vezi mai mult, să ajungi în tărâmuri pe care doar un localnic le-a văzut, împărtășește-ți cu Nicoleta planul și-ți vei oferi momente unice din viață. Aici ne puteți contacta și lăsa exact preferințele voastre. Vom fi încântați să vă organizăm un tur luând în considerare interesele, curiozitățile și bugetul dumneavoastră. Iubim jobul acesta, iar pasiunea noastră este să vă oferim o experiență în Ardeal cu adevărat de neuitat!
Explore with your ideas and I will drive you!

Tururi Private

Alte sugestii

Sibiu Transylvania Tour Guide

Ghid de turism

Iuliana Sibiu Guide

Ghid de turism

Mihai Proca

Ghid de turism

Lorand Peter

Ghid de turism

Răzvan Morariu

Ghid de turism