­čî╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST

­čî╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST


Ultimele zile de var─â ne ├«mbie s─â ie╚Öim din cas─â ╚Öi s─â ne l─âs─âm purta╚Ťi de tot ce are Sibiul mai frumos de oferit: plimb─âri pe str─âdu╚Ťe, popasuri la terase ╚Öi stare de vacan╚Ť─â. S─â ne bucur─âm de toate ╚Öi s─â p─â╚Öim ├«n anotimpul urm─âtor 100% ├«nc─ârca╚Ťi!

foto: _eszter_sz

­čŹŻ Trey Restaurant

La ├«nceputul acestei luni s-a deschis un nou restaurant ├«ntr-un loc cu istoric, pe care sigur ├«l ╚Öti╚Ťi. Trey se nume╚Öte ╚Öi ├«l g─âsi╚Ťi pe str. Justi╚Ťiei 1A, ├«n loca╚Ťia fostului restaurant New York.

Specificul s─âu este ├«n general unul interna╚Ťional, dar reg─âsim ╚Öi preparate cu amprent─â local─â. Meniu este scurt, c├ót s─â nu-╚Ťi dea prea multe b─ât─âi de cap ├«n alegere, dar suficient c├ót s─â mul╚Ťumeasc─â pe oricine. Ce ar mai fi important de men╚Ťionat este terasa retras─â, extrem de comod─â, potrivit─â pentru acele zile ├«n care vrei o ie╚Öire departe de forfota din zona central─â.
Vezi pagina Trey Restaurant

­čąÖ Extinderea Hug the Plate

S-a dus vestea c─â Hug the Plate de pe strada Oituz nr. 35 este unul dintre locurile perfecte at├ót pentru a lucra, c├ót ╚Öi pentru ├«nt├ólniri cu prietenii. De aici a venit ╚Öi nevoia de extindere a loca╚Ťiei, care acum beneficiaz─â de un spa╚Ťiu generos ├«n plus, pentru ca v├ónarea meselor libere s─â nu mai fie o problem─â. B─âuturile marca Hug the Mug au r─âmas la fel de bune, preparatele tip brunch sunt la fel de apreciate, deci toat─â lumea e fericit─â acum. ­čÖé
Vezi pagina Hug the Plate

­čŹĽ Pizzeria Napoli

Mereu e loc pentru o pizzerie nou─â, mai ales dac─â aduce un plus prin gust ╚Öi autenticitate! Pizzeria Napoli exact asta ├«╚Öi propune, s─â aduc─â ├«n Sibiu gustul original din Napoli. Feedback-ul pozitiv vuie╚Öte deja ├«n jurul pizzeriei, dar nu r─âm├óne dec├ót s─â o test─âm ╚Öi s─â vedem dac─â e pe gustul nostru. ­čśő Comenzile se pot face direct la ei, ori prin platformele de delivery.┬á
Vezi pagina Pizzeriei Napoli

­čĺÉ Flor─ârii: Fitza Florilor ╚Öi Wonderful Flowers

Flor─âria Fitza Florilor ╚Öi-a deschid a doua loca╚Ťie din Sibiu, dup─â cea existent─â pe ╚śoseaua Alba Iulia: de acum ├«i g─âsim ╚Öi ├«n zona central─â, pe str. Turnului col╚Ť cu str. Faurului, de unde putem cump─âra rapid flori ╚Öi aranjamente florale pentru orice ocazie special─â.
Vezi pagina Fitza Florilor

La doar doi pa╚Öi distan╚Ť─â, tot pe str. Turnului nr. 16, Wonderful Flowers ne prezint─â viziunea lor asupra buchetelor perfecte, ├«n diverse combina╚Ťii de soiuri ╚Öi culori, aranjamente moderne ╚Öi aten╚Ťie la detalii. Este oric├ónd o op╚Ťiune bun─â pentru cadouri inspirate!
Vezi pagina Wonderful Flowers

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Alte sugestii

­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čŹç Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE