­čśÄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE

­čśÄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE


Pornim ╚Öi ├«n aceast─â lun─â la pas prin Sibiu, cu ochelarii de soare, s─â-i descoperim nout─â╚Ťile ╚Öi frumuse╚Ťea din fiecare col╚Ť. Sunte╚Ťi curio╚Öi ce am g─âsit #Nou├«nSibiu?

foto: acupofsibiu

­čąś Super Mama Drive

Super Mama a deschis o nou─â loca╚Ťie ├«n Selimb─âr, pe str. Doctor Ion Ra╚Ťiu 1, vis-a-vis de Shopping city Sibiu cu intrare din sensul giratoriu. Este primul drive in 100% produs ├«n Sibiu de unde putem comanda, ridica ╚Öi savura m├óncare rapid, far─â s─â ne d─âm jos din masin─â. Iar dac─â vrem s─â ne bucur─âm de mas─â ├«n tihn─â, o putem savura ├«n restaurant sau pe teras─â. Hai la mas─â!
Vezi pagina Super Mama Drive

­čŽę Flamingo

Noua loca╚Ťie Flamingo func╚Ťioneaz─â ├«n regim delivery ╚Öi ne aduce direct acas─â preparate tradi╚Ťionale din buc─ât─âria moldoveneasc─â, s─â mai diversific─âm ceea ce m├ónc─âm zilnic. ­čÖé┬á

G─âsim ├«n meniul lor bun─ât─â╚Ťi precum: Placinte moldovene╚Öti la tigaie (cu br├ónz─â ╚Öi verdea╚Ť─â, cartofi, varz─â c─âlit─â, m─âr ╚Öi scor╚Ťi╚Öoar─â sau vi╚Öine), Cl─âtite cu pui ├«n crust─â de ca╚Öcaval la cuptor, Cu╚Öma lui Gugu╚Ť─â sau Cl─âtite cu br├ónz─â de vaci.
Vezi pagina Flamingo

­čąś HALO

HALO Lounge s-a deschis la ├«nceputul acestei luni pe str. Eschile din cartierul Terezian, o zon─â mai pu╚Ťin exploatat─â p├ón─â acum, dar care sigur avea nevoie de o astfel de loca╚Ťie.

De acum ne putem opri aici pentru o sear─â lejer─â cu prietenii, ori pentru un pr├ónz sau o gustare rapid─â. Dac─â nu sunte╚Ťi din zon─â, dar vre╚Ťi s─â le ├«ncerca╚Ťi m├óncarea, ├«i pute╚Ťi g─âsi deja ╚Öi pe unele platforme de livr─âri.
Vezi pagina HALO

ÔśĽ Stravagante Caffe

Dup─â o perioad─â de pauz─â, s-a redeschis Stravagante Caffe - una dintre loca╚Ťiile ├«n care adev─âra╚Ťii iubitori de cafea ├«╚Öi dau ├«nt├ólnire. Cafeneaua are acum un nou aspect, dar calitatea ╚Öi diversitatea sortimentelor de cafea de origine este aceea╚Öi, la fel ╚Öi servirea ╚Öi interac╚Ťiunile pl─âcute cu dl. Mi╚Öu, proprietarul loca╚Ťiei.
Vezi pagina Stravagante Caffe

Alte sugestii

­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čŹç Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE