­čî× Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI

­čî× Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI


Mintea ne st─â mai mult la relaxare acum, la ├«nceput de var─â, dar ╚Öi la activit─â╚Ťi noi sau ie╚Öiri la terase. Tocmai de aceea venim cu propuneri croite fix pe ceea ce ne dorim ├«n sezonul cald. Iat─â ce nout─â╚Ťi avem ├«n Sibiu:

­čĆľ Lacul lui Binder

Lacul lui Binder se deschide pentru prima dat─â din 1 iunie, fiind un loc numai bun pentru b─âl─âceal─â. Noua zon─â de agrement a fost preg─âtit─â ├«n ultimii ani pentru tot felul de activit─â╚Ťi: ├«not, zon─â de relaxare ╚Öi plaj─â pe nisip sau pe gradenele ├«nierbate, sporturi nautice (wakeboarding, schi nautic pe instala╚Ťia de cablu liniar─â sau circular─â, stand up paddle boarding ╚Öi canoe), loc de joac─â plutitor pe lac, volei pe nisip, plimb─âri pe aleile care ├«nconjoar─â lacul ╚Öi pescuit sportiv.

De acum ne putem retrage aici de fiecare dat─â c├ónd ne dorim o zi de deconectare total─â, fiindc─â sigur vom g─âsi exact genul de activit─â╚Ťi pe care ni le dorim: active sau relaxante.
Vezi pagina Lacul lui Binder

­čĆÜ Brambura Park

Dac─â nu ╚Ötia╚Ťi cum s─â-i s─ârb─âtori╚Ťi pe cei mici, v─â anun╚Ť─âm c─â ├«n 1 iunie se deschide Brambura Park la doi pa╚Öi de Sibiu, mai exact pe Valea Avrigului, nr. 580. Aici, copiii pot sfida gravita╚Ťia ├«n Casa ├Äntoars─â, se pot distra ├«n spa╚Ťiile de joac─â, vor face cuno╚Ötin╚Ť─â cu alpaca la Mini-Zoo, iar la final ├«╚Öi pot trage sufletul ├«n zona de m├óncare.┬á

Dac─â tot ajunge╚Ťi ├«n zon─â, pute╚Ťi s─â mai face╚Ťi un popas la Castelul de Lut ╚Öi Povestea Calendarului, ale dou─â obiective turistice tematice care sigur vor fi pe placul tuturor.
Brambura Park

­čŹ║ JAR ╚Öi BERE

Noua loca╚Ťie JAR ╚Öi BERE s-a deschis la momentul potrivit pentru ie╚Öirile noastre din vara aceasta! G─âsim aici ÔÇ×mici ca pe vremuri" ╚Öi preparate pe gr─âtar, care merg al─âturi de berea rece servit─â din halbe aburinde. Dac─â v-am f─âcut poft─â de o astfel de experien╚Ť─â 100% rom├óneasc─â, pute╚Ťi s─â v─â planifica╚Ťi o ie╚Öire pe terasa lor de pe str. Luptei, nr. 30.
Vezi pagina JAR și BERE

­čŹö Cibin Doner Kebap

Pentru acele zile ├«n care nu mai avem r─âbdare s─â g─âtim ceva bun din produsele locale cump─ârate de la Pia╚Ťa Cibin, putem tri╚Öa cu o oprire la Cibin Doner Kebap, unde g─âsim m├óncare gata preg─âtit─â. Avem de ales ├«ntre o shaorma consistent─â, un kebab de pui sau vit─â cu berbecu╚Ť sau preparatele proaspete de la meniul zilei. Mai rapid de at├ót nu se poate. ­čÖé
Vezi pagina Cibin Doner Kebap

ÔşÉ Nout─â╚Ťi de urm─ârit

- Super Mama Drive (╚śelimb─âr, vis-a-vis de Shopping City)
- Aria Roofscape (╚śos. Alba Iulia)

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Alte sugestii

­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE