🍂 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE

🍂 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Miștouă

Ziua bună se cunoaște de dimineață dar, observându-ne, cei de la Miștouă au concluzionat că dimineață e un termen relativ. Din acest motiv, de la ei poți să îți comanzi nu doar un mic dejun copios, ci și un brunch gustos.
În fiecare zi, între 10:00-14:00, poți să le comunici ce poftești, iar ei îți vor livra Fainoșaguri, Miștouă în fel și chip și băuturi numai bune pentru dimineți reușite.
Poftești? Noi poftim!

Vezi pagina Miștouă

Maestro Delivery

Ești fan al conceptelor „Grab & Go”? Atunci suntem siguri că ai auzit că și în Sibiu s-a deschis Maestro Delivery.
Dacă nu știai, îți spunem noi! Îl găsești pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 34, unde pe lângă o sumedenie de sortimente de pizza, pizza sandviș sau chifle umplute cu bunătăți găsești, bineînțeles, și covrigi delicioși.
Toate-s proaspete, aromele apetisante te îmbie de la primii pași pe care îi faci prin zonă, iar personalul e foarte prietenos.

Vezi pagina Maestro Delivery

D'ale Gurii pe Grătar

De la 11:00 până-n miez de noapte poți nu doar să-ți astâmperi foamea, ci să te saturi de-a binelea la D’ale gurii pe grătar. Îi găseșți pe strada Nicolae Iorga, numărul 50 și îți livrează acasă meniuri bazate pe rețete tradiționale proprii cu gustul de odinioară. 
De la piept de porc răsfățat, pită în ou care ne face să ne simțim nostalgici, ori haiosul sandviș Colebil, poți să alegi tot ce-ti dorește inima.
Vezi pagina D'ale Gurii pe Grătar

Cărți fără preț în Sibiu

Centrul cultural Cărți fără preț în Sibiu și-a găsit reședința perfectă pentru zilele răcoroase care ne-au invadat, iar acum îi poți găsi pe strada 9 Mai, numărul 47.
De luni până sâmbătă, în intervalul orar 9:00-16:00, porțile lor sunt deschise.
Intră în universul lecturilor neprețuite, alege câte cărţi doreşti, donează pentru ele cât vrei şi citeşte!

Vezi pagina Cărți fără preț în Sibiu

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE
🍇 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE