­čîč Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE


Luna noiembrie ne-a adus grade ├«n minus ╚Öi loca╚Ťii ├«n plus. ­čÖé Am str├óns la un loc toate nout─â╚Ťile din ora╚Ö pe care le-am descoperit ├«n aceast─â lun─â ╚Öi le ├«mp─ârt─â╚Öim cu voi, s─â ╚Öti╚Ťi unde ╚Öi ce s─â mai testa╚Ťi nou ├«n Sibiu.

­čžü Senneville

Shopping City g─âzduie╚Öte Senneville - o insul─â a dulceg─âriilor ╚Öi s─âr─âturilor, numai bune pentru ocazii speciale, ori pentru ocazii pe care le transformi chiar tu ├«n unele speciale. :) G─âsim aici o abunden╚Ť─â de re╚Ťete de torturi, pr─âjituri sau produse de patiserie din ingrediente premium, naturale, a c─âror calitate se simte ├«n fiecare bucat─â. C├ónd ave╚Ťi ocazia, face╚Ťi un popas aici ╚Öi surprinde╚Ťi-v─â cu gusturi noi.
Vezi pagina Senneville

­čŹ▒ Roter Ofen

Roter Ofen, restaurantul care se afl─â ├«n cadrul noului Hermanns Hotel de pe Calea Gu╚Öteri╚Ťei, este de luat ├«n seam─â ├«n zilele ├«n care v─â g├óndi╚Ťi s─â testa╚Ťi ceva nou, dar a╚Ťi merge la sigur cu preparate de inspira╚Ťie rom├óneasc─â ╚Öi italieneasc─â.

Cuptorul cu lemne este atrac╚Ťia principal─â a restaurantului, ├«n el fiind coapt─â o pizza ca la carte. Meniul este ├«ns─â mai ofertant dec├ót at├ót, deci avem de unde alege orice altceva poftim s─â m├ónc─âm.
Vezi pagina Roter Ofen

­čąś HOLA Paella & Tortilla

Ce zice╚Ťi de o excursie culinar─â, sub forma unui pr├ónz sau cin─â ├«n spirit iberic? Re╚Ťetele autentice de Paella ╚Öi Tortilla ne sunt acum ╚Öi mai accesibile, astfel c─â le putem comanda la pachet, direct la munc─â sau acas─â. Iar cei care vor s─â simt─â cu totul atmosfera Spaniei pot opta ├«n plus pentru un desert autentic, precum Flan de huevo sau Tarta de queso ╚Öi o sticl─â de vin de la podgoriile m├óng├óiate de soare.
Vezi pagina HOLA Paella & Tortilla

­čŹú Ikura Sushi

Arta culinar─â japonez─â este reprezentat─â perfect ├«n cel mai nou restaurant delivery din Sibiu - Ikura. Meniul include rulouri de sushi tradi╚Ťionale sau reinterpretate de diverse tipuri - Philadelphia, Dragon, Tempura, Fancy, Maki ╚Öi Vegan, dar ╚Öi Nigiri, un alt preparat cu tradi╚Ťie, potrivit ├«n special pentru cei care iubesc cu adev─ârat sushi-ul autentic, preg─âtit din ingredientele de baz─â - orez ╚Öi pe╚Öte. De ├«ncercat, cu prima ocazie!
Vezi pagina Ikura Sushi

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

­čôŞ visit.sibiu

Alte sugestii

­čîŞ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĹÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
ÔŤĚ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄü Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE