⭐ Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE

⭐ Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Suppa

S-a deschis primul soup-bar din Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia nr. 40 (clădirea Cibinium) - locul în care vom găsi mereu ciorbe și supe proaspete, gătite cinstit și doar din ingrediente locale, așa cum le-am face și noi acasă. Partea bună e că meniul se schimbă zilnic, așa că ne vom bucura mereu de noutăți.

Noi zicem să le treceți pragul repede, cât încă e supa caldă. :) Dacă nu ajungeți, puteți opta și pentru varianta de comandă acasă.
Vezi pagina Suppa

Artă.nonstop

Sigur știți locația, dar poate nu ați aflat în ce s-a transformat recent. Artă.nonstop este un spațiu de artă independent în jurul unei lucrări care a supraviețuit gândului, timpului și artistului Mircea Nicolae. De văzut pe strada Tribunei nr. 13. Abia așteptăm evenimentele care vor urma aici!
Vezi pagina Artă.nonstop

Ginger

Cafea și deserturi, ce ne-am putea dori mai mult? Ginger se află în Piața Mică nr. 14, unde ne vom îndulci ori de câte ori ne dorim un moment de scăpare. Ne-au tras deja cu ochiul cheesecake-urile cu fructe de pădure, lămâie, nutella, dar și clătitele sau preparatele pe bază de cafea. Mergem? Mergem!
Vezi pagina Ginger

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

POEMI Concept Store

Concept Store-ul POEMI este nou deschis pe str. Timotei Popovici, la fostul atelier floral Autographe Maison des fleurs! Ne bucurăm să avem acum la îndemână o nouă locație cu produse locale pentru casă - obiecte de ceramică și porțelan, buchete sau aranjamente cu flori proaspete și flori uscate. Toate perfecte pentru a ne bucura pe noi sau pe alții!
Vezi pagina POEMI Concept Store

Alte sugestii

💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE
🍇 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE