Centrul de Informare Turistică - Primăria Sibiu

Centrul de Informare Turistică - Primăria Sibiu

Centru de informare


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Samuel Brukenthal, nr. 2, Intrarea din Piaţa Mare

Despre

Situat în centrul istoric al Sibiului, în Piața Mare, Centrul de Informare Turistică al orașului, vă întâmpină cu informații de interes turistic. Fie că doriți să interacționați direct cu persoana prezentă în locație, sau doriți să vă informați prin mijloacele electronice aflate în locație (tablete configurate să afișeze informațiile turistice din Sibiu – obiective, evenimente, restaurante, cafenele, cazări - sau ecranele LED care vă prezintă orașul și activitățile pe care le puteți întreprinde în oraș), acesta este locul de unde merită să începeți vizitarea orașului (și a împrejurimilor).

Mai mult decât atât, centrul de informare coexistă cu una dintre cele mai cunoscute galerii ale orașului, care găzduiește nenumărate expoziții temporare.

În timpul vizitei la Centrul de Informare Turistică, vă puteți încărca gadgeturile la băncuțele aflate în incintă, dotate cu sursă de curent.

Înainte de a părăsi locația, puteți să vă creați propria amintire din Sibiu, pozându-vă în dreptul vizualului de mari dimensiuni, pregătit special pentru vizitatori.

Photo Gallery

Alte sugestii

Centrul de Informare Turistică ASTRA - Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Centru de informare