Rotaract Sibiu

Organizator de Evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

Echipa Rotaract Club Sibiu se străduiește să se muleze cât mai mult și mai optim pe nevoile comunității. După doi ani în care ne-am îndreptat atenția către Secția de Cardiologie a Spitalului Județean, a venit timpul să dăm o mână de ajutor și unei alte cauze.

Este vorba despre Centrul Gulliver, un centru de plasament din Sibiu care găzduiește 50 de suflete cu vârste cuprinse între 4 și 26 de ani. După câteva dialoguri cu directoarea centrului, am reușit să ne facem o idee despre cum ne-am putea aduce aportul astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții celor care locuiesc acolo. Astfel avem deosebita plăcere să vă anunțăm că unul dintre cele mai așteptate proiecte organizate de Rotaract Club Sibiu se apropie cu pași repezi.

Este vorba despre proiectul “O Cană de Fericire”, proiect aflat la cea de-a treia ediție. Pentru că ne place să vă surprindem anul acesta ne veți găsi nu în una, ci în două locații. Este vorba despre căsuța Rotaract din Târgul de Craciun din Piața Mare unde vom fi prezenți în perioda 29 Noiembrie - 5 Decembrie, cât și în Păltiniș la baza pârtiei Arena Platoș în perioada 17-19 Decembrie.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare alături de noi pentru ca împreună să putem aduce un zâmbet pe chipul celor de la Centrul Gulliver într-o perioadă magică precum Craciunul.

Prin urmare, de-a lungul anului Rotaractian 2021-2022 vom face tot ceea ce ne stă în putință să ajutăm Centrul Gulliver atât din punct de vedere material, dar și să organizăm cât mai multe evenimente în care să îi implicăm și pe cei 50 de copii pentru a se bucura de viață așa cum orice tânăr și-o imaginează.

Evenimente ce urmează

Photo Gallery

Alte sugestii

Institutul Național de Gastronomie România

Organizator de Evenimente

Fundația Educația Mâine

Centru de educație / Organizator de Evenimente

100 pentru România

Organizator de Evenimente

Unaintruna

Organizator de Evenimente

Asociația Club Sportiv Rokan Sibiu

Organizator de Evenimente