Sibiu Home 1

Apartament în regim hotelier


Address

str. Goraslau, Nr.6 Sibiu, Romania

Telefon

Despre

APARTAMENT DE VACANȚĂ ÎN SIBIU.
I.   Apartamentul a fost achizitionat pentru inchiriere, in regim hotelier. A fost renovat, in totalitate, in anul 2019. Sunt situate la parter (Accesul, pentru Sibiu Home 1, se poate face atat prin balcon, cat si prin scara blocului). Capacitatea fiecarui apartament este de 4 persoane (ideal pentru familii). Copii beneficiaza de jucarii si canale TV speciale (Netflix, Smart TV). Exista retele de internet wireless. Sunt 2 locuri de joaca in apropiere (la 50 de m distanta). Zona verde, linistita si energie pozitiva.
II. Apartamentul este amplasat in cartierul Cedonia, la doar 100 m de nodul comercial Cedonia si la 150 ml de de intersectia strazilor Mihai Viteazu si Nicolae Iorga. Blocul este inconjurat de mult de spatiu verde, amenajat cu locuri de joaca pentru copii, bancute si zona de recreere.
Distanta pana in centrul Sibiului ( zona istorica ) este de 14 minute de mers pe jos (1,6 km). Piata Rahova este la 500 m distanta, Catedrala de pe Mihai Viteazul este la 200 m distanta, Muzeul ASTRA – 13 minute cu masina, Gradina Zoologica – 12 minute cu masina.
Magazinul PROFI este deschis non-stop si se afla la 200 m, langa gasim o farmacie non-stop (maxim 4 minute de mers pe jos).
Parcarea este gratuita, modernizata si sunt numeroase locuri libere in fata blocului.
Bulevardul Mihai Viteazul, presarat cu zeci de magazine de tot felul ( farmacii, alimentare, haine, etc ), se afla la numai 150 m. Statia de taxi si de autobuz este la 250 de m distanta.
Dupa fiecare beneficiar, dezinfectam aerul si suprafetele incarcate cu microorganisme, etc , din apartament, prin intermediul radiatiilor UV. Aveti la dispozitie masti si manusi medicale de rezerva, produse de igiena personala, etc. Pentru protectia si sanatatea noastra!
Ghid Sibiu Home
https://drive.google.com/file/d/1BkgRAt2vpvZ4DO8WrZ9CkfVJcxt9KA0f/view?usp=sharing
 

https://www.firmadeincredere.ro/company,43228,sibiu-home-1-2
 

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=45.782295&lon=24.155395&z=17&m=w&show=/40216704/ro/Sibiu-Home-1-Sibiu-Home-2-Cazare-%C3%AEn-Sibiu-in-regim-hotelier&search=goraslau   

Photo Gallery

Sibiul vechi

Alte sugestii

Apartament Avantgardan

Apartament în regim hotelier

Althof

Apartament în regim hotelier

Sibiu Home Green 4

Apartament în regim hotelier

Lindenhaus

Apartament în regim hotelier

Victoria Home

Apartament în regim hotelier