Tură-în Natură

Organizator de Evenimente


Address

bl 5, ap 20, Bulevardul Corneliu Coposu 10, Sibiu 550245, Romania

Telefon

Despre

Asociatia Tura in Natura a luat fiinta din dorinta de a schimba mentalitatea si prioritatile locuitorilor din Sibiu cu privire la modul de petrecere a timpului liber si aducerea acestora mai aproape de natura.

Misiunea declarata a Asociatiei Tura in Natura Sibiu este de a incuraja si sprijini orice forma de miscare (nemotorizata) in aer liber prin respectarea principiilor de protectie a mediului.

La organizarea si implementarea actiunilor asociatiei noastre au participat toti membri activi. In prezent asociatia are 10 membri activi si aproximativ 30 de voluntari care se implica in actiunile organizatiei. Echipa asociatiei Tura in Natura aduna specialisti in geografie, turism, salvare montana, economisti, etc., activitatea organizatiei bazandu-se pe experienta fiecarui membru in parte. Asociatia nu are in prezent personal angajat, activitatea membrilor ei fiind voluntara si non-profit.

Unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociatiei Tura in Natura a fost cel de marcare a unor trasee de cicloturism care sa lege Sibiul de localitatile inconjuratoare. Intre 2012 si 2013 asociatia noastra a marcat in cadrul mai multor proiecte trasee cicloturistice cu o lungime de peste 30 de kilometri. Traseul cicloturistic ”Emil Cioran”, de peste 30 kilometri, este unul dintre traseele marcate de asociatia noastra, care parcurge zone foarte frumoase din imediata apropiere a Sibiului. Alte trasee de cicloturism marcate de asociatia noastra, in colaborare cu Biserica Evanghelica Sibiu, au fost in zona Dealului Gusterita, cu o lungime de peste 25 de kilometri. Asociatia Tura in Natura isi propune ca pe viitor sa atraga si alte surse de finantare pentru continuarea actiunii de marcare a traseelor de cicloturism atat in imprejurimile Sibiului si in alte zone din judetul nostru. Obiectivul nostru este de a marca in urmatorii 2 ani peste 200 de kilometri de trasee de cicloturism.

Asociatia Tura in Natura a desfasurat inca de la infiintare actiuni care s-au adresat educatiei publicului tanar din Sibiu in utilizarea bicicletei, ecologie si protectia mediului. In cadrul unui proiect al Liceului Bruckental din Sibiu de promovare in randul elevilor liceului a mersului pe bicicleta, a actiunilor de protectie a mediului si de socializare, membrii asociatiei Tura in Natura au coordonat unele dintre actiunilor proiectului. Proiectul cuprinde mai multe actiuni care s-au desfasurat incepand cu anul 2011: excursia Transalpina, tabere educative la Saliste si Rau Sadului, drumetii montane si tematice, activitati ecologice, etc.

Alte sugestii

VINO

Organizator de Evenimente

Sunset by Zorabia

Organizator de Evenimente

Festin

Organizator de Evenimente

Bass aliens

Organizator de Evenimente

Zingoplanet

Organizator de Evenimente