❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?


Zăpada este pretextul distracției prin activități de iarnă, iar Sibiul și împrejurimile sunt destinația ideală pentru asta. Indiferent dacă practici sporturile specifice sezonului de mai mult timp sau vrei doar să le încerci, iată câteva idei de experiențe de iarnă:

📸 @MountainGuide-Sibiu - Your Mountain Guides in Romania

Drumeții de iarnă și noi prieteni

Descoperă cele mai frumoase peisaje de iarnă și încarcă-te cu energie pe poteci neatinse, alături de o gașcă veselă. Iulian Pănescu este probabil cel mai cunoscut ghid montan al Sibiului care te va molipsi cu plăcerea drumețiilor montane, te va iniția în folosirea schiurilor de tură sau a rachetelor de zăpadă. Contactează-l pentru programarea ieșirilor și închiriatul echipamentului!

📸 @MountainGuide-Sibiu - Your Mountain Guides in Romania
Iulian Pănescu - ghid montan

⛸️ Mișcare pe gheață

Învățarea patinajului pe lacuri înghețate rămâne printre cele mai distractive experiențe din copilărie. Le puteți repeta pe patinoarul din SIbiu sau Cisnădie.

📸 patinoarsibiu
Patinoar Sibiu Patinoar Măgura Cisnădie

⛷️ Pârtii perfecte și competiții creative

Cunoscătorii spun că pârtiile de la Arena Platoș sunt printre cele mai bine întreținute din țară. Stratul de zăpadă este tot timpul impecabil, iar pârtiile sunt ideale pentru exersarea schiatului și a snowboarding-ului, cât și pentru pentru primele lecții cu cei mai simpatici instructori. Până și adepții săniușului au pârtia lor. Odată ce ai prins gustul, Family racing, Slide and Freeze și Bikini Race sunt doar câteva concursuri pe care nu vrei să le ratezi!

📸 ArenaPlatosPaltinis
Arena Platoș Păltiniș Vezi dacă este zăpadă pe pârtie

Alte sugestii

Idei de team building în Sibiu
It's brunch o'clock: 8 recomandări de locații pentru un mic dejun târziu
Ce poți face cu buget 0 în Sibiu
17 bucătării internaționale de încercat
🏁 START sezon de ski! Vezi tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș