­čî┤ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE

­čî┤ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

­čôŞ credit foto: radu.nita

­čąÖ La Piadina

Povestea piadinei autentice din Italia ├«ncepe s─â se scrie ╚Öi ├«n Sibiu, ├«ncep├ónd de zilele trecute, ├«n prima loca╚Ťie de acest gen deschis─â ├«n Pia╚Ťa Habermann. Meniul cuprinde 8 combina╚Ťii de piadine, perfecte pentru gust─âri ├«n fug─â sau pr├ónzuri ├«n tihn─â. Iar cei care nu vor s─â se opreasc─â la felul principal pot ├«ncerca ╚Öi desertul - mini piadina cu nutella, banane ╚Öi nuci. Buon appetito!
Vezi pagina La Piadina

­čĄÖ Shaka Bowl - Hawaiian Food Spot

Plimb─ârile prin ora╚Ö se las─â mereu cu noi descoperiri. Spre exemplu, o ie╚Öire pe Calea Dumbr─âvii ne-a scos ├«n cale un viitor #HawaiianFoodSpot. Loca╚Ťia, aflat─â acum ├«n proces de amenajare, ne preg─âte╚Öte un meniu cu bowl-uri tematice ╚Öi b─âuturi care s─â ne aduc─â mai aproape de spiritul hawaiian. Aloha ­čî║

­čĆá Zazazu

Zazazu este cel mai nou boutique cu lucruri care te fac s─â te sim╚Ťi bine acas─â: decora╚Ťiuni interioare, mic mobilier, textile, juc─ârii ╚Öi accesorii pentru copii. Au at├ót un magazin online, cu livrare gratuit─â ├«n Sibiu, c├ót ╚Öi un viitor magazin fizic, pe str. Morilor nr. 47, unde pute╚Ťi vedea pe viu o parte din produsele disponibile.
Vezi pagina Zazazu

ÔśĽ 5 to go II

Al doilea 5 to go din ora╚Ö ne ├«mbie zi de zi, de la ora 07:30, cu un miros puternic de cafea care ├«nv─âluie Strada Magheru. Sigur ├«i ve╚Ťi rezista cu greu dac─â ave╚Ťi drum prin zon─â. Un to go e oric├ónd bine-venit, deci nu ave╚Ťi de ce s─â v─â feri╚Ťi!
Vezi pagina 5 to go II

ÔŤ▒ Terasa Old Lisbon

Restaurantul Old Lisbon ne a╚Öteapt─â ├«n sezonul cald la terasa din curtea interioar─â, ├«n acela╚Öi spirit portughez cu care ne-au obi╚Önuit de ani buni pe Strada T├órgul Pe╚Ötelui. Partea bun─â este c─â preparatele cu iz mediteranean ╚Öi b─âuturile nobile sunt un r─âsf─â╚Ť de care ne putem bucura ├«n ora╚Ö ori de c├óte ori vrem, chiar ╚Öi ├«n afara concediului!
Vezi pagina Old Lisbon

­čĽŐ SYMPHONY by the lake

O nou─â loca┼úie de evenimente ne a┼čteapt─â la un pas de Sibiu, ├«ntr-o zon─â ├«n care natura ne va r─âsf─â┼úa invita╚Ťii cu tot ce are mai frumos: priveli┼čte generoas─â c─âtre magicul lac, p─âdure de stejari seculari ┼či Mun┼úii F─âg─âra┼č. SYMPHONY by the lake este oficial preg─âtit pentru petrecerile din aceast─â var─â ╚Öi ├«i pute╚Ťi face o vizit─â, cu prima ocazie!
Vezi pagina SYMPHONY by the lake

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

­čîĄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST
­čŹë Nou ├«n Sibiu ├«n luna IULIE
­čîł Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čî╣ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čŹÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE