OUTDOOR SIBIEL


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Sibiel 557234, Rumänien

Despre

          Outdoor&More este de peste 10 ani aproape de iubitorii activitatilor in natura prin oferte variate de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Vanatorii si pasionatii de activitati in aer liber au anumite cerinte pentru imbracamintea lor. Este important ca aceasta sa fie windproof, impermeabila, sa respire, sa ofere siguranta printr-un contrast vizibil, iar aspectul exterior sa se adapteze imprejurimilor, tipului de vanatoare, pescuit, hikking, drumetii, dresajul cainilor sau orice alt gen de activitate in aer liber si oricarui tip de teren. La Outdoor&More incercam sa oferim acest gen de imbracaminte care sa inglobeze cele mai noi tehnologii. Proprietatile fiecarui model de imbracaminte sunt testate de catre producatori in functie de clima, durabilitate si functionalitate.
         Outdoor&More va propune o gama foarte variata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru orice gen de activitate outdoor, de la producatori cu renume international: Deerhunter, Harkila, Pinewood, Seeland, Northern Hunting, Eurohunt, Haix, Treksta  si imbracaminte casual de la Orbis, Sunwill. Veti gasi marca potrivita pentru activitatile outodoor de care sunteti pasionati, de asemenea puteti gasi imbracaminte pentru gradinarit, de vara , pentru o petrecere casual, dar si tinute office, tinute cu specific HORECA prin modelele de la Sunwill.
          Va sugeram sa acordati timp suplimentar in alegerea produselor necesare si pentru a studia detaliile produselor, de exemplu strech 4x4, anticapuse, antitantari, waterproof, windproof, softshell etc. Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie.


Plăți & livrare

  • Visa
  • Cash
  • Livrare la domiciliu

Tip de magazin

  • Diverse
  • Modă
  • Lifestyle
  • Sport, timp liber

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Atu Toys

Brand local

De IONESCU

Brand local

Premier Decor Concept Store

Brand local

Joyard - Boutique of Joy

Brand local

Decolis

Brand local