Yoga and Forest Bathing


Address

Strada Liviu Rebreanu 16, Sibiu 550256, România

Telefon

Despre

­čĽë´ŞĆ YOGA
Este o practica care prin respiratii si miscari specifice intinde si flexibilizeaza musculatura corpului cat si mintea: perspectivele, modul de abordare al situatiilor cu care te intalnesti. 

Aceasta practica iti da ocazia sa te desprinzi de rolurile hipe care le ai in societate, sa iti oferi timp pentru tine, sa privesti in interiorul tau si sa constientizezi ce simti, sa dai voie transformarilor de care ai nevoie in viata sa se intample. 

­čžśÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ Cu cine?┬á

Corina practica constant yoga de peste 8 ani si este certificata Yoga Alliance USA, atat pentru practica cu adulti cat si pentru cea cu copii. Stilul practicat este Hatha Yoga, Vinyasa Flow si Yoga Nidra. 

­čĆá Unde? Rebreanu Studio
Strada Liviu Rebreanu 16

­čĄĚ­čĆ╗ÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ Cui se adreseaza?┬á

Se adreseaza atat persoanelor care vor sa experimenteze pentru prima oara yoga cat si celor care practica de mai multa vreme, caci cu fiecare practica avem sansa de a aprinde in noi o noua scanteie de constienta.
 
­čî▓­čî▓­čî▓ FOREST BATHING (Shinrinyoku- metoda descoperita in Japonia) este o plimbare placuta prin padure, fara scopul de a ajunge intr-un punct fix, in care esti discret ghidat spre a muta┬á atentia ta dinspre obiective si situatii spre natura care te calmeaza si reechilibreaza: prin oxigen proaspat, uleiuri esentiale emanate de copaci, sunetele apei curgatoare, formele odihnitoare ale copacilor, sau atingerea pietrelor transformate de sute si mii de ori inainte de a ajunge in mainile noastre. Efectul Forestbathing este unul de detasare, de relaxare si detensionare, iar beneficiile asupra imunitatii pot dura chiar si 4 saptamani.┬á Pentru optimizarea imunitatii, aceasta practica este recomandata, saptamanal.┬á

­čžśÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ Cu cine?┬á
Cosmin Stoica, Corina Stoica - Forest Bathing Certificare - CoE

Alte sugestii

Sahaja Yoga Sibiu

Yoga

YOGA in Transylvania

Yoga

Corina Stoica

Yoga

Zen Holistic Center

Yoga

La Maison Verte

Yoga