­čîÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE

­čîÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE


Fiecare dintre noi avem c├óteva afaceri locale de suflet, pe care le alegem ori de c├óte ori avem ocazia. Cu toate astea, suntem convin╚Öi c─â nu spune╚Ťi NU celor mai noi apari╚Ťii din Sibiu. Nu se ╚Ötie niciodat─â ce magazin, cafenea sau local va ajunge ├«n topul preferin╚Ťelor voastre. ­čÖé

Lasă-te surprins și luna aceasta de tot ce a apărut #NouînSibiu:

credit foto: radu.nita

­čÉč Bistro Fish & Wine

P─âstr─âv─âria Tatu Sadu din R├óul Sadului ne aduce ╚Öi mai aproape preparatele lor din pe╚Öte proasp─ât, chiar ├«n zona central─â a Sibiului. Bistro Fish & Wine s-a deschis acum c├óteva zile pe bd-ul N. B─âlcescu, ├«n pia╚Ťeta ÔÇ×de la telefoaneÔÇŁ, a╚Öa cum este cunoscut─â de sibieni.

Dac─â un p─âstr─âv aburind ├«n crust─â de porumb sau m─âlai v─â face deja poft─â, e clar c─â e momentul pentru o vizit─â. ├Än plus, pe l├óng─â bistro-ul din zona terasei ├«nc─âlzit─â, ne putem bucura ╚Öi de un magazin tip b─âc─ânie, ├«n care g─âsim multe soiuri de pe╚Öte proasp─ât de la Pesc─âria Tatu Sadu, produse tradi╚Ťionale ╚Öi vinuri alese.
Vezi pagina Bistro Fish & Wine

­čŹŁ Di Gianfranco

Cunoscutul restaurant Di Gianfranco de pe 9 Mai s-a mutat ├«ntr-o nou─â loca╚Ťie, mai mare ╚Öi mai potrivit─â activit─â╚Ťii sale, pe str. Zaharia Boiu nr. 3 (├«n fosta loca╚Ťie Piano). Spa╚Ťiul este amenajat integral ├«n spiritul italian, care vine s─â completeze experien╚Ťa culinar─â autentic─â: antipaste, salate, supe, paste, pizza, feluri principale ╚Öi deserturi - toate ne vor transpune pe o str─âdu╚Ťele cu farmec ale Italiei.
Vezi pagina Di Gianfranco

­čîŹ Planeta lui Da

Planeta lui Da este un nou spa╚Ťiu de educa╚Ťie non-formal─â din Sibiu, pentru copii cu v├órste pre╚Öcolare (1-4 ani). Proiectul ├«╚Öi propune s─â ofere un cadru propice educa╚Ťiei timpurii, prin dezvoltare cognitiv─â, emo╚Ťional─â ╚Öi motric─â. Sunt organizate aici ateliere de joac─â pe multiple arii: art─â, activit─â╚Ťi STEM, lectur─â, motricitate fin─â/grosier─â, activit─â╚Ťi senzoriale, etc. Mai multe detalii g─âsi╚Ťi pe pagina lor.
Vezi pagina Planeta lui Da

ÔśĽ Daily Optimist

Cum r─âm├ói Daily Optimist? O cafea sau ceai fix pe gustul t─âu ar putea fi unul dintre secrete. Noua loca╚Ťie de pe Calea Dumbr─âvii nr. 33 ne a╚Öteapt─â cu multe variante de cafea artizanal─â ╚Öi peste 20 de op╚Ťiuni de ceaiuri, care s─â ne aduc─â zilnic un strop de bucurie.
Vezi pagina Daily Optimist

­čąö Patata Truck

Patata este cel mai nou food truck din zon─â, care popose╚Öte ├«n zona str─âzii Doamna Stanca. G─âsim aici fel de fel de bun─ât─â╚Ťi street food ├«n care cartoful este pus ├«n valoare de restul ingredientelor. Voi ce alege╚Ťi la prima vizit─â: Dirty Chicken, Porky Pig sau Cheesy Italian? Bine, s─â fie toate 3. ­čśő
Vezi pagina Patata Truck

­čžŞ Jumbo

Mai este cineva care nu a aflat? ­čśä Lan╚Ťul interna╚Ťional de magazine Jumbo ╚Öi-a lansat zilele trecute prima loca╚Ťie din Sibiu, o deschidere care a f─âcut ╚Öi ├«nc─â face valuri printre sibieni.

Indiferent c─â a╚Ťi mai fost ├«ntr-un magazin Jumbo ├«n alte ora╚Öe sau nu, e bine de ╚Ötiut c─â ve╚Ťi g─âsi aici cam tot ce v-a╚Ťi putea dori... chiar ╚Öi obiecte de care nu ╚Ötia╚Ťi c─â ave╚Ťi nevoie. Magazinul este organizat sub forma unui labirint, astfel c─â ├«n plimbarea de aproape 1 km nu ave╚Ťi cum s─â rata╚Ťi ceva.

credit foto: turnulsfatului.ro
Vezi pagina Jumbo

­čî» Prepeli╚Ťescu

Food-truck-ul Prepeli╚Ťescu a fost o prezen╚Ť─â frecvent─â la multe dintre festivalurile acestei veri, unde ne-am familiarizat deja cu meniul ╚Öi gustul preparatelor lor. Vestea bun─â este c─â p├ón─â la finalul lunii noiembrie vor deschide primul local permanent ├«n Sibiu.

Ce ├«i diferen╚Ťiaz─â fa╚Ť─â de alte restaurante este folosirea c─ârnii de prepeli╚Ť─â, produs─â ├«n fermele lor - o carne cu un con╚Ťinut sc─âzut de colesterol, cu un gust ╚Öi o textur─â deosebit─â. Suntem cu ochii pe ei!
Vezi pagina Prepeli╚Ťescu

­čą¬ Aria Bistro

Se spune c─â mi╚Öcarea intens─â ├«n ap─â ├«╚Ťi face poft─â de m├óncare, de aceea Centrul Aria a inaugurat recent Aria Bistro, chiar ├«n incinta loca╚Ťiei din Sibiu. G─âsim aici, printre altele, Salat─â cu pui grill, Salat─â cu nuci ╚Öi gorgonzola sau sandwich-uri pe toate gusturile. Ori dac─â sunte╚Ťi ├«n a╚Öteptarea copilului de la cursurile de ├«not, v─â pute╚Ťi retrage ├«n zona bistro-ului pentru ╚Öi mai mult confort.
Vezi pagina Aria Bistro

­čąŚ Redeschidere Salateria

După 2 ani de pauză s-a redeschis Salateria de pe Calea Dumbrăvii. Mâncarea sănătoasă este prezentă de la un capăt la altul al meniului, ce include, printre altele: salate Ready to go sau create de la 0, salate hot bowls, supe cremă, preparate pentru micul dejun, rolls, deserturi și smoothie-uri naturale.
Vezi pagina Salateria

­čąľ Mariohr (a 2-a loca╚Ťie)

Brut─âria artizanal─â Mariohr, lansat─â acum un an pe str. Semaforului, ne d─â de veste c─â vor aduce produsele lor ├«ntr-o nou─â loca╚Ťie, pe str. Mihai Viteazul, aflat─â deja ├«n faza de amenajare.

P├ón─â la deschidere, testa╚Ťi produsele lor ╚Öi ve╚Ťi sim╚Ťi c─â au gustul vremurilor bune: p├óini ╚Öi produse de panifica╚Ťie fel de fel, doar din ingrediente naturale, produse de patiserie ╚Öi deserturile copil─âriei.
Vezi pagina Mariohr

­čąś Papa's

Food Court-ul Promenada este mai bogat cu o loca╚Ťie pentru cei care ├«╚Öi doresc un pr├ónz rapid. Chiar dac─â loca╚Ťia este un fast-food, prin rapiditatea cu care ne este servit─â m├óncarea, PapaÔÇÖs ne ofer─â preparate g─âtite, ca de cas─â, care ne vor reda de ├«ndat─â starea de bine.
Vezi pagina Papa's

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Alte sugestii

­čŹĺ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čÉŁ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čî▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE