Anda Reuben 🇷🇴  🇬🇧

Anda Reuben 🇷🇴 🇬🇧


About

Încă de când am ajuns în Sibiu, mi-am dorit foarte mult să contribui cu ceva personal la bogăția culturală a orașului. Identitatea și experiența mea profesională vine din lumea evreiească, așadar decizia a fost simplă. Am creat un traseu turistic care să spună povestea evreilor din Sibiu, o comunitate mică, dar importantă în peisajul etnic, cultural și religios al Sibiului. 
M-aș bucura să vă însoțesc într-o plimbare prin oraș și să vă povestesc despre oamenii care au făcut parte din comunitate, despre împlinirile și greutățile prin care au trecut, dar și despre clădirile și obiectivele evreiești care mai există. 

Am o experiență de 20 de ani în domeniul educației informale evreiești, am creat nenumărate programe culturale și educaționale pentru copiii și adulții din cadrul comunității evreiești din România. Acum îmi doresc să împărtășesc din cunoștințele și experiența mea și publicului larg, în special celor care nu au avut niciodată (sau foarte rar) ocazia să afle ceva despre evrei și cultura lor, dar care sunt deschiși și curioși! 

Similar Suggestions

Sibiu Transylvania Tour Guide

Stadtführer

Iuliana Sibiu Guide

Stadtführer

Mihai Proca

Stadtführer

Lorand Peter

Stadtführer

Morariu Razvan

Stadtführer