Atelier pentru miniArtiști (6-10 ani) – MiniTeatru de Păpuși la Teatrul Gong


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelier pentru miniArtiști – MiniTeatru de Păpuși
Coordonator Alexandra Stoica
Durata: 60 de minute
Preț bilet: 14 lei
 
Finalul lunii martie reunește, pentru lumea teatrală, trei mari evenimente: Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, Ziua Mondială a Marionetiștilor și Păpușarilor și Ziua Mondială a Teatrului, iar Alexandra Stoica vă propune să sărbătoriți împreună prin realizarea unui MiniTeatru de Păpuși.
Cheia succesului și elementul primordial în teatru este imaginația și, desigur, dacă adaugi aici muncă, improvizație și puțin talent, totul poate deveni fantastic. miculArtist are ocazia să își confecționeze propriul teatru de păpuși și să pregătească mini spectacole de teatru cu personajele favorite, chiar în propria casă.
 
***
„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și ne bucurăm că, astfel, este completat acest program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.
Această sesiune este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani