♟️ #staiAcasă (cu copiii) - Idei de activități pentru cei mici


#StaiAcasă sună amăgitor de bine, dar poate deveni o provocare pentru părinții cu copii. Obișnuiți cu o rutină în programul lor, până se adaptează la noua situație, energia lor devine debordantă. Ne-am inspirat de la alții și iată câteva idei care sperăm să vă ajute să îi țineți ocupați:

🗓️ Program pentru o izolare mai plăcută

O ”mămică autentică” propune un calendar de activități pentru copii în fiecare zi. Vizitele virtuale în cele mai renumite muzee din lume și audierea unor opere celebre sunt disponibile oricând. Găsiți idei creative pentru activități de făcut în casă.

📸 https://mamicaautentica.ro/

Mămica Autentică

🤓 Tururi virtuale în muzeele din România

Fiecare din noi își propune ca în vacanțe să viziteze cele mai frumoase muzee din România, dar probabil nici tu nu ai reușit să le vezi pe toate. Îți propunem câte un tur virtual pe zi pentru toată familia.

📸 http://childhoodmuseum360.eu/en/expo6

Muzee cu tur virtual

🌍 De-a geografia

Un joc online excepțional prin care copiii pot să învețe geografia României și a Europei, și chiar și părinții își pot pune la încercare cunoștințele.

📸 https://geogra.ro/joc/ro/index.php

geogra.ro

➕ 🔤 Probleme și exerciții

Matematica și româna pot fi mai distractive pe calculator. 123edu.ro a găsit o modalitate inedită de a prezenta exercițiile și problemele pentru toate vârstele.

📸 https://123edu.ro/

123edu.ro

🎩 🐇 Cutia cu magie

Reprezentațiile magicienilor captivează atenția copiilor. Acum au ocazia să învețe de la cel mai simpatic cuplu de magicieni câteva trucuri de uimit ”publicul” de acasă.

📸 https://www.facebook.com/eduard.bianca/

Cutia cu magie #staiacasă (cu copiii) #2

Alte sugestii

Cum arată Sibiul, orașul street art-ului, la finalul #SISAF8
4 locuri în care să faci mișcare în aer liber vara asta
Sibiul sustenabil
Idei pentru o zi petrecută la Muzeul Astra
Tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș!