The Mono Jacks live la Oldies - Lansare de album

The Mono Jacks live la Oldies - Lansare de album


Gazd─â:


Strada Nicolae B─âlcescu, Sibiu, Romania

Data și ora:

Despre

Pe 23 martie, The Mono Jacks concerteaz─â la Oldies Pub ├«n Sibiu cu ocazia lans─ârii noului lor album. Din 2008, muzica The Mono Jacks a r─âsunat pe posturile de radio, ├«n cluburi ╚Öi la cele mari festivaluri, vorbind despre g├ónduri ╚Öi sentimente pe care le tr─âim cu to╚Ťii. Trupa lanseaz─â acum cel de-al 4-lea material de studio printr-un turneu na╚Ťional de promovare.
The Mono Jacks sunt o poveste despre perseveren╚Ť─â, d─âruire ╚Öi urm─ârirea p├ón─â ├«n p├ónzele albe a visurilor care te definesc. Piese ca ÔÇ×1000 de DAÔÇŁ, ÔÇ×Un sfert de secund─âÔÇŁ sau ÔÇ×InfinitÔÇŁ au intrat repede ├«n con╚Ötiin╚Ťa iubitorilor de muzic─â ╚Öi sunt c├óntate la unison ├«n concerte sold out din toate col╚Ťurile ╚Ť─ârii. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzic─â nou─â, iar cel de-al patrulea album de studio este o colec╚Ťie de c├óntece scrise ├«n ultimii 3 ani.

ÔÇ×├Än perioada ├«n care nu puteam concerta, mersul la sala de repeti╚Ťii a fost o form─â de eliberare, solu╚Ťia noastr─â de a sta aproape de muzic─â, dar ╚Öi felul ├«n care a ├«nceput s─â prind─â contur noul nostru album. Cele 3 single-uri lansate deja ÔÇô ÔÇ×Aici acumÔÇŁ, ÔÇ×SpuneÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×UndevaÔÇŁ, povestesc despre fr─âm├ónt─ârile comune, c─âut─ârile, dorin╚Ťa noastr─â a tuturor de a un sens lucrurilor pe care le tr─âim.ÔÇŁ

Înregistrările albumului au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Cristian Varga.

Biletele pentru concert sunt disponibile ├«n re╚Ťeaua iabilet.ro.

Despre The Mono Jacks

Trupa fondat─â de Doru Tr─âsc─âu (ex-ab4) ├«n 2008 a lansat un album de debut bine primit ÔÇô Now In Stereo ÔÇô ├«n 2010, apoi a dep─â╚Öit numeroase schimb─âri de componen╚Ť─â ╚Öi un hiatus de doi ani p├ón─â s-a regrupat, ├«n 2017, ├«n formula actual─â. Cu o energie reg─âsit─â, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluia╚Öi an mult a╚Öteptatul disc secund, U╚Öor distorsionat, un succes r─âsun─âtor ╚Öi eminamente nea╚Öteptat care a ├«ncununat 9 ani de eforturi, c─âut─âri ╚Öi munc─â f─âcut─â din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede ├«n con╚Ötiin╚Ťa ascult─âtorilor de alternativ ÔÇô ÔÇ×Un sfert de secund─âÔÇŁ, ÔÇ×InfinitÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×1000 de DAÔÇŁ, ╚Öi din ce ├«n ce mai multe concerte cu casa ├«nchis─â ├«n toat─â ╚Ťara, The Mono Jacks au lucrat ├«n acela╚Öi timp neobosit la muzic─â nou─â. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la ├«nceputul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din Bucure╚Öti. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzical─â la intersec╚Ťia dintre indie, alternative ╚Öi post-punk, rafin├ónd o amprent─â stilistic─â proprie ├«mpreun─â cu versurile ├«n rom├ón─â. Cel de-al patrulea album urmeaz─â acum s─â fie lansat ├«n prim─âvara lui 2023.

Muzica The Mono Jacks a r─âsunat p├ón─â acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) c├ót ╚Öi prin turnee ├«n toat─â ╚Ťara, f─âc├ónd mii de voci s─â c├ónte la unison cu ei.

sursa