Concert de Anul Nou


Data și ora:
Vineri, 31 Decembrie 2021
18:00 - 19:00
Gazdă:
Filarmonica de Stat Sibiu, Romania

Despre

 „O seară ca-n filme” este tema Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Biletele sunt disponibile online și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu!

Solista de jazz 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗨𝗶𝗸𝗶𝘇𝗮, pianistul 𝗛𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶𝗹, dirijorul 𝗚𝗶𝗮𝗻 𝗟𝘂𝗶𝗴𝗶 𝗭𝗮𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝗶 şi Orchestra de cameră 𝗜𝗖𝗼𝗻 𝗔𝗿𝘁𝘀 sunt artiştii invitaţi pe scena Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Lor li se vor alătura balerini ai 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗕𝗮𝗹𝗲𝘁 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂 sub îndrumarea coregrafei 𝗔𝗹𝗲𝗶𝘀𝗵𝗮 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗻𝗲𝗿.

Evenimentul este programat în seara zilei de 31 decembrie 2021, ora 18:00, la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu şi se va desfăşura respectând normele sanitare în vigoare la acea dată. Biletele se pot achiziţiona online de pe platformele myticket.ro şi entertix.ro dar şi de la Casa de bilete a Sălii Thalia.

Fiecare bilet achiziționat va aduce o surpriză ascultătorilor, amănunte în rândurile de mai jos.

Tema celui mai așteptat concert al sfârșitului de an este „O seară ca-n filme”. „O seară în care publicul va fi purtat pe aripile muzicii din aria cinematografiei clasice și moderne”, au anunțat organizatorii. Lucrări faimoase care au făcut înconjurul lumii vor fi interpretate într-o lumină nouă, în acorduri cross-over de jazz, swing cărora li se vor adăuga, nu în ultimul rând, sonorități ale muzicii clasice.
Orchestra de cameră ICon Arts, numită recent Ansamblul cameral de muzică nouă al Filarmonicii de Stat Sibiu, va oferi ascultătorilor amploarea fantastică a muzicii de pe marile ecrane, europene sau de peste Ocean, începând cu perioada anilor `50 până în zilele noastre.
Orchestra ICon Arts va fi alături de publicul sibian la trecerea dintre ani ca în fiecare dintre cele 12 ediții ale evenimentului organizate până acum, oferind o experiență culturală diferită de fiecare dată.

Ediția de anul acesta va aduce spectatorilor câteva surprize în plus, la finalul evenimentului, în absența momentelor de socializare care cuprindeau degustarea tradițională de șampanie.
În completarea atmosferei cinematice în care poveștile de dragoste încep la o cafea și se transformă în eternitate prin ciocnirea paharelor de șampanie, publicul va primi mostre de 𝗰𝗮𝗳𝗲𝗮 𝗠𝗼𝗴𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗮𝘇𝗶𝗹𝗶𝗮, pregătită manual, prin partenerii de la Urban Vibe Roastery, precum și doze cochete ale 𝗳𝗮𝗶𝗺𝗼𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘃𝗶𝗻 𝘀𝗽𝘂𝗺𝗮𝗻𝘁 𝗖𝗮𝘃𝗮 „𝟭𝟱𝟱𝟭” oferite de Grupul Codorníu Raventós, cea mai veche afacere de familie din Spania și una dintre cele mai vechi din lume, fiind în același timp creatorul Cava, folosind metoda tradițională.

Biletele se pot achiziționa online de pe platformele myticket.ro şi entertix.ro dar şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, informați la numărul de telefon: 0735566486. Prețul unui bilet este de 150 de lei și va cuprinde cadourile simbolice menționate mai sus.

Evenimentul este organizat de UCIMR - Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România”, parte din proiectul „Anotimpuri VI”, reprezentând cel de-al patrulea sezon calendaristic, „Iarna”. Proiectul „Anotimpuri VI” este o acțiune culturală co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Partener principal: Filarmonica de Stat Sibiu
Parteneri: Urban Vibe Roastery, Codorniu 1551
Parteneri culturali: Exces Music, Teatrul de Balet din Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu
Parteneri media: EnjoyTV, Magic FM, Radio România Cultural, Mesagerul de Sibiu, Tribuna, Profil Cultural, Zile si Nopti, Capital Cultural, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu.

Fotografii